F Akcia roka ?! UTUBERING - ŽIVOT PODĽA SEBA

Akcia roka ?! UTUBERING

Ahojte priatelia,

nedávno som sa zúčastnila na akcií zvanej ako UTUBERING :) Všetkými ospevovaný úplne prvý ročník sa konal v Prahe. Nedá mi sa k nemu nevrátiť :) 


Som veľmi rada, že som sa tejto akcie zúčastnila. Veľmi sa mi tam páčilo :) Príjemne strávený deň v prostredí letiska Letňany. Celý deň bolo zamračené a postupne ku koncu akcie sa aj rozpršalo, čo bola trošku škoda. 

Na akcií bolo strašne veeeeeľa ľudí. Čo sa prejavilo už hneď na začiatku, kde nápor účastníkov akcie organizátori nezvládli. Ľudia už značne nervózni sa konečne dostali do areálu asi s cca polhodinovým oneskorením. Ale mne to nevadilo, času bolo predsa dosť. K youtuberom sa dala dostať po vystáti si rady ... najväčšia samozrejme na Goga :) Pri občerstvení sa tiež tvorili trochu rady, ale pri toľkých návštevníkoch sa niet čomu čudovať. 



Tak a čo mňa osobne na akcií najviac zabavilo a prečo sa mi tam páčilo? No úplne mega bol koncert skupiny Kontrafakt :) Títo chlapci odpálili svoju šou v netradičnom čase okolo 13:00 hod. poobede. Napriek tomu boli skvelí :) A to bola asi prvá a posledná zmienka o slovenskom jazyku na tejto akcií, všade už potom sama čeština. Ale boli sme v Česku, takže je to pochopiteľné. 

Ďalšou zábavkou, ktorá stojí za zmienku je "pozemný" biliard :) ten tu hral vždy niekto :) Veľmi oceňujem aj nápad vytvoriť stan, v ktorom ste mohli počúvať hudbu cez slúchadka - Tichá diskotéka. A DJ fakt mixoval všehochuť :) 

Kopa fakt dobrých hudobných interpretov a samotní youtuberi, len podporovali dobrý dojem z akcie. Napriek všelijakým hejtom, ktoré sa na adresu tejto akcie objavili, za seba môžem povedať, že nie všetko bola až taká veľká pravda. Mne sa na akcií páčilo a užila som si ju aj s mojou sestrou Aďulik Sun :)
 



Nakoniec som na utuberingu nechala aj svoj podpis :) Úplným vygradovaním celej akcie bol príchod všetkých youtuberov na jedno pódium a hlavne odovzdanie cien pre tých najlepších. Z výsledkami som sa plne stotožnila a gratulujem :)



Táto akcia sa mi v celku páčila :)


Teším sa na Vás pri ďalšom článku

xoxo
ViErKa 16

CONVERSATION

1 Comments: