F Najlepší čas môjho života ... PROMÓCIA :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Najlepší čas môjho života ... PROMÓCIA :)

Ahojte priatelia,

dnešný článok píše plná radosti a šťastia. Strašné sa teším. Ukončila som svoje vysokoškolské štúdium slávnostnou promóciou. Ešte stále som dojatá :)

Je krásne keď sa snaha a odriekanie končí úspechom :) Ale to určite poznáte. Možno si myslíte, že čo to tak prežívam, že Vysokú školu už má každý druhý. Možno hej, ale zase Prírodovedeckú fakultu neskončí len tak hocikto. A už od mala to bol môj VEĽKÝ SEN, ktorý sa teraz splnil. Som šťastná. 

Na promócií bola moja blízka rodina. A celý deň som si naplno užila. Cestovali sme autom a keďže bolo strašné teplo, tak to bol trochu des. V aule bola klimatizácia a je to staršia budova, takže tam už bolo v pohode. Samotná promócia trvala hodinku + fotenie :) S diplomom nás skončilo presne 34. Po promócií a fotení sme išli na menšie posedenie. Spomínala som už, že bolo strašné teplo. Takže sme sa presunuli do Reštaurácie Hrad a tam sme si dali promočnú večeru. Počas celej tejto akcie sme fotili. A keďže som bola hlavný aktér kameru som zverila sestre. K tejto udalosti som aj na youtube natočila mini video:)




Pridávam ešte pár fotiek. Myslím, že nepotrebujú komentár :) 





















V reštaurácií Hrad bola naozaj milá obsluha. A jedlo bola tiež naozaj chutné, kuchár zjavne vie čo robí :) 
Na záver celého dňa na mňa čakalo prekvapenie. A to bolo vyvrcholením mojich osláv. Promočná torta ma úplne dostala :) Bola krásna a skvelo chutila - dokonalá kombinácia pre mňa - tvaroch a broskyne :) Týmto zdravím Emili cukráreň - čokoládovňa, ktorá tortu vyhotovila :) Mňaaaamka to bola :) 

Som strašne šťastná a ďakujem všetkým, ktorí pri mne stáli počas celého štúdia na Vysokej škole. Uzatváram krásnu kapitolu svojho života :)


Teším sa na Vás pri ďalšom článku

xoxo 
ViErKa 16

CONVERSATION

7 Comments: