F KOLLÁROVCI v Novej Bani :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

KOLLÁROVCI v Novej Bani :)


Cez víkend som sa zúčastnila jarmoku v Novej Bani. Napriek zime a horšiemu počasiu som si jarmok užila naplno. Veľa stánkov, pečené prasiatko, burčiak a dobré jedlo .... 
Príjemnú pohodu celého jarmoku podčiarkol super kultúrny program. Každý si prišiel na svoje za čo chválim organizátorov. V programe sa mi najviac páčila kapela Smola a Hrušky, Adam Ďurica a famózny Kollárovci :)


Tento článok bude viac - menej o fotkách a videu. Kde uvidíte všetko podstatné :) 



Napriek už ozaj jesennému počasiu sa jarmoku zúčastnilo celkom dosť ľudí. Pečené prasiatko chutilo výborne :) I keď k štíhlej línii moc nepridalo, ale predsa raz môžem zhrešiť :)





Ľudia si počas dvoch dní mohli pozrieť stánky ozaj od výmyslu sveta :) zahriať sa burčiakom alebo medovinkou :) a pochutnať si na dobrom jedle :)





A tí čo majú radi remeslá tiež našli svoj "raj na zemi" niekoľko remeselníkov predvádzalo svoje umenie na Novabanskom jarmoku aj tento rok.



A teraz už k veci :) Dôvod mojej návštevy boli jednoznačne Kollárovci. A nebola som sama :) Táto skupina prilákala na jarmok množstvo ľudí. Bolo pekne pozerať ako sa pomaly napĺňalo námestie :) Škoda by bola vytvoriť len fotky s takého pekného vystúpenia ... a tak som sa rozhodla, že Vám natočím ako to na tom jarmoku v Novej Bani predsa len vyzeralo  :)


Dúfam, že sa Vám článok a video páčilo :) a ja sa už teraz teším na ďalší jubilejný ročník jarmoku v Novej Bani ! :)

S láskou, Vaša
ViErKa16

CONVERSATION

1 Comments: