F MARKS SPENCER ... Veci ktoré kupujem len tu :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

MARKS SPENCER ... Veci ktoré kupujem len tu :)


Nedávno som navštívila tento obchodík v Eurovei v Bratislave. Často sem nechodím, no keď tu zavítam tak kupujem zásadne len pár veci :) prikladám foto ...


Med je potravina, na ktorú nedám dopustiť. Nadarmo sa včelí med nenazýva tekuté zlato :)
Med obsahuje: Voda, bielkoviny, sacharidy, vláknina, horčík, fosfor, draslík, mangán, zinok, železo, sodík, selén, vápnik, vitamín B, C a kyselinu pantoténovú. Med obsahuje aj ďalšie zložky v závislosti od ročného obdobia, od druhov rastlín a aj od lokality zberu.  Ja med priam milujem a používam ho všade kde sa dá. Najmä mesto cukru. Keďže vôbec necukrím ... Med je úplne super na hrdlo, čo pri mojej práci je priama voľba pri liečbe hlasiviek. Aj teraz po sviatkoch  je med u mňa  najvyhľadávanejšia potravina.



Presne som ten kávový typ :) Teda inak povedané ráno na zobudenie potrebujem šálku kávy :) a potom počas dňa pijem už len čaj. Najčastejšie mám rada zelený, čierny alebo bylinkový čaj :) ale niekedy aj rada experimentujem :) a skúšam nové veci. Tak som sa rozhodla vyskúšať tento čaj :) Mali ste ho už Vy ?


Pravidelné navštevujem predajňu "svet orieškov" a teraz si dosť ulietam na kešu orieškoch, našich klasických vlašských orechoch a tiež neodolám mandlám. Zmes v kombinácií so sušenými slivkami alebo brusnicami je u mňa top topov :)




No a čo Vám poviem milujem čokoládu :) a hlavne keď si ju vychutnávam tak ako napr. minule pri krbe s vyloženými nohami a pokojom :)


A čo vy nakupujete tu ? Alebo ?

by ViErKa16

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Já s přítelem Marks and Spencer milujem. Vždy jezdíme do Trenčína na oblečení, kde mají často výprodeje a spodní prádlo v akci, které miluji. Na větší sortiment jídla jsme zatím narazili v Nitre. Škoda, že není těchto obchodů více např. i v ČR. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ... hej máš pravdu :) je to v pohode obchodík každý si tu nájde svoje :)

      Odstrániť