F Strašilo v Bojniciach ? - ŽIVOT PODĽA SEBA

Strašilo v Bojniciach ?


Tak uplynulí víkend som strávila takmer celý v Bojniciach, resp. na akcii Festival duchov a strašidiel.  Poviem Vám bolo tam ozaj pekné. Príjemne prostredie zámku a štandartne romantická atmosféra bola na chvíľu vystriedaná tou strašidelnejšou :) 



Počas obidvoch dní sa v zámku vystriedalo niekoľko desiatok návštevníkov :) i okolie Bojnického zámku stalo zato. Atmosféra bola doplnená tradičným jarmokom, ľudovými remeslami a kultúrnym programom. 





Každý si tu našiel podľa svojho gusta :) Pre každého tu bolo ozaj niečo. Okrem zámku, v ktorom strašilo ste mohli navštíviť ZOO, Bojnické kúpele a mnoho ďalších miest ... 
Nemožno zabudnúť ani na park pri zámku, ktorý zdobí Lipa kráľa Mateja :) 





No a na tradičnej slovenskej kuchyni ste si mohli pochutnať práve v Bojnickom dvore. Podľa môjho názoru tu majú dosť predražené jedlá a preto sme volili alternatívu a na Bojnickom námestí sme si vychutnali večeru s pohľadom na Bojnický zámok :) 


No každopádne v Bojnickom dvore ponúkajú viaceré pochutinky :))) a musím uznať, že tento priestor prešiel veľmi výraznou rekonštrukciou :) 





Pripájam ešte pár fotiek, ktoré som nafotila pri mojej prechádzke po tomto peknom mieste. Bývam relatívne blízko, no nikdy mňa to neomrzí :) Počas jarmoku ste si mohli pozrieť aj výstavu bonsajov, kde si môžete aj nejaký ten bonsaj zadovážiť. U mňa sa tak stalo už počas predchádzajúcich ročníkov a musím povedať, že sa im u mňa celkom darí :)





Na tradičnom jarmoku mate teda na výber z veľkej ponuky :) Ja som sa riadne rozšúpla, teda a dovolila som si môžem povedať, že pop-corn, medovníky, turecký med, langoše ...



Ak som Vás aspoň trošku navnadila tak máte ešte možnosť si zájsť do Bojníc počas druhého májového víkendu tam totiž bude ešte strašiť :)  a možno sa tam ešte uvidíme  :)))

by ViErKa16

CONVERSATION

2 Comments: