F Tour de old city Bratislava... Koniec školy! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Tour de old city Bratislava... Koniec školy!


Dvere školy sa zatvorili a otvoria sa opäť v Septembri. Hurááááááá na prázdniny :) Celý deň na nohách, lietačky po škole, stále dozory, furt niekto od teba niečo chce, nestihneš sa ani nedesiatovať ani naobedovať, stále na dačo odpovedáš. No a nakoniec musíš zaujať celú triedu, vedieť pochopiť žiakov a dokázať komunikovať s rodičmi :) Vitajte vo svete učiteľky, ktorej práve začala 60 dňová nútená dovolenka :))) Na ktorú sa ale veľmi veľmi teším... 

Hneď úvodná fotka je z baru Michalská coctail room alebo známy aj ako tajný bar. Nebola som tu prvýkrát, ale nenormálne ma očaril. Pretom sme sem zavítali opäť a rozlúčili sa so školským rokom 2016/2017. 



Nikdy na konci roka nechcem žiadne darčeky, prekvapenia ani nič podobné. Jednoducho sa poteším, keď sa žiak krásne s kvetinkou poďakuje. Toto mi úplne stačí. Kvety uvädnú, no krásne vedia spríjemniť deň. A v dnešnej dobe v mojom mobile zostanú stále také krásne! 








Na konci sme s kolegyňami buchli nealkoholické šampanské, že sme to v zdraví prežili. Aj tak zo všetkého najviac poteší úprimný obrázok nakreslení s láskou. ĎAKUJEM :) 


A presne po "fajtonte" sme začali obedom v Bratislavskej reštaurácii. Dala som si kuracie prsia na prírodno a bolo to perfektné. 



Dali sme si ich vlastné pivko z Kláštorného pivovaru. A pokračovali sme prechádzkou po starom meste. 

Po prechádzke sme si dali drink medzi láskou a nenávisťou :) v Tajnom bare fotka je v článku úplne prvá. A išli sme ďalej na skupinovú terapiu. Tento podnik je na Kolárovom námestí pod Amazonom. Piváreň s vlastným pivkom. Rôzne a špecifické pivá tu môžete vyskúšať.  



My sme absolvovali "koštovku" višňového piva, ktoré bolo fakt perfektné ale zároveň veľmi silné. Takže sme presedlali na niečo jemnejšie ale tiež novinku - indiánske pivo. 
Bolo fakt dobré. Sem určite ešte prídem. 




No a posledná zastávka bol Wolker pod Michalskou bránou. Kde sme si strihli rozlúčkového Jägra :) a hor sa na prázdniny. Samozrejme sme medzi našimi zástavkami počas tour de old city jedli. Veď inak by sme to nedali :) Tulip na obchodnej ulici to istil a to čo som nestihla odfotiť bola vodná fajka na Hlavnom námestí :))) 

Ooooch riadnu žúrku sme mali, keď to takto píšem :) 

by ViErKa

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ake predmety ucis a akych velkych ziakov?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. učím na Základnej škole a to prírodovedné predmety (biológia, prírodoveda, chémia, environmentálna výchova)

      Odstrániť