F Ufo tower Bratislava :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ufo tower Bratislava :)


Spolu s babami sme zavítali na Bratislavskú atrakciu - UFO TOWER. Veľmi som chcela vždy vidieť toto mesto aj z inej strany. Veľakrát kým som tu ešte neštudovala a nepracovala som tu vybehla na výlet. Ale to už bolo veľmi dávno. Bola som ešte malá :) Moc si z toho nepamätám a hlavne som vtedy mala iné priority a chcela som zažiť iné zážitky. Takže teraz prišiel ten pravý čas. A vybrali sme sa na turistickú atrakciu :) 




V prvom rade som musela prekonať svoj strach z výšok! V poslednú dobu mňa veľmi baví posúvať svoje hranice. Ísť ďalej ako som si myslela, že môžem ísť :) Cena na túto "atrakciu" je v hotovosti 9 eur, my sme to mali za 6,50e, pretože sme využili stránku zlavomat.sk a lístky sme si kúpili cez internet. 

Dole pod novým mostom Vás privíta milá pani, ktorá skontroluje všetko čo má a pustí Vás hore výťahom. Jazda hore je rýchla a za cca 1 minútu ste vo výške 95 metrov. Otvoria sa dvere výťahu a opäť Vás privíta slečna v reštaurácii Ufo a ukáže Vám posledných cca 30 schodov, ktoré Vás privedú na vyhliadku.

A už sa môžete kochať krásnym výhľadom na všetky strany. Ja som na začiatku musela prekonať troška strach, obavy ale napokon som sa odhodlala a šla som aj ku kraju, pofotila som sa, vychutnala som si nádherné výhľady na Petržalku, staré mesto, Bratislavský hrad, Dóm svätého Martina... 

Na vyhliadke je aj ďalekohľad, s ktorým vidíte naozaj všetko a veľmi podrobne. Akurát urobiť si normálnu fotku bolo priam nemožné. Strašne tu fučí vietor. Ale to vôbec nevadí, pretože ten výhľad stojí zato! 

Podľa mňa fotky hovoria za všetko. Tak nech sa páči. 

























Po vyhliadke sme išli pozrieť ufo reštauráciu a následne sme zakotvili na pláži pod ufom a dali sme si vychladený drink. Troška sme si vychillovali :)





Neskutočná paráda toto UFO. Sem ešte určite raz prídem a zoberiem zo sebou niekoho :) 

by ViErKa 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Wow vyzerá to tam krásne :) ešte som tam nebola ale určite by som tam rada išla ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt je to tam krásne :) ja môžem len odporučiť :)

      Odstrániť