F Čo sa stalo v... - ŽIVOT PODĽA SEBA

Čo sa stalo v...



Teraz je ten správny čas... sa spieva v jednej piesni. A teraz je správny čas presne na rekapituláciu. Človek chcieť či nechcieť nejako škatuľkuje a triedy si veci do určitých kategórii. Ja tiež! Rozhodla som sa, že tak "lajtovo" zrekapitulujem ten svoj. Každý sme mali nejaký rok 2017 :) Pre niekoho dobrý pre niekoho zlý. Podľa mňa každý rok je dobrý, pokiaľ mate zdravie - máte šťastie! Klíše veta, ale je v nej veľká pravda. Takže zhodnoťte si ešte raz rok, bol dobrý? 
Ja som mala super skvelý rok 2017! Som zdravá, moja rodina je zdravá, mám šťastie a správnych ľudí okolo seba. Tento rok som mohla navštíviť miesta, po ktorých som túžila. Vo februári som videla Londýn a konečne som nakupovala v Primemarku. Videla som Big-Bang, Tower bridge a mnoho iného.





Počas Veľkej noci som si oddýchla doma aj v zahraničí :) A spoznávala som kultúru na Scheyselcoh :) Leto som trávila v mojich krááááásnych Vysokých Tatrách a brutálne perfektnom hoteli Kempinsky, kde majú neskutočne dobrý wellness. A keď sme pri tom Spa (okrem toho, že to je moja obľúbená činnosť) tento rok sme vyskúšali viaceré a Rajecké Teplice Afrodita je TOP! Zahanbiť sa nedajú ani Trenčianske či Turčianske Teplice alebo Piešťany. 













A okrem užívania života plnými dúškami som aj makala. Pred naším domom som uložila 91 metrov štvorcových dlažby. K záveru leta som parádne oslávila svojich 27 rokov. Podstatná vec pre Vás a mňa bolo založenie vlastnej internetovej stránky a tak sa môžeme spolu stretávať tu! Spolu zdieľať a žiť #životpodľaseba :))) Mali sme viacero súťaži a začali sme sa "stretávať" pravidelne na FB stránke a tiež na Instagrame Týmto Vám chcem aj poďakovať za Vašu priazeň. Patrí Vám jedno veľké ĎAKUJEM :) 



A ako sme sa blížili k jeseni sa okrem počasia menil aj môj život. A to celkom radikálne :) Zmenila som prácu. "Pretriedila" som si priateľov, lebo som zistila, že ľudia radi využívajú a podkopávajú nohy. Dnes som šťastná, že už nie sú súčasťou môjho života. Presťahovala som sa a momentálne si zariaďujem vlastné bývanie. A samozrejme som ďalej cestovala. 

Okrem Slovenska som bola v Budapešti, ktorá ma okúzlila svojou jedinečnou atmosférou. Bol to skvelý friendly trip :) Pozreli sme mesto a navštívili sme aj Tropikarium a ja som sa dotkla raje :) 





A tento rok sa mi podarilo absolvovať viacero Vianočných trhov vo viacerých mestách na Slovensku. A nemôžem zabudnúť, že počas vianočného obdobia som navštívila BASU v Ilave a bola som si "pokecať" na tému život a jeho perspektíva :)


Jeden nezabudnuteľný zážitok. Tiež som bola na pár festivaloch, koncertoch mojich obľúbených spevákov. Stretla som naživo Celeste Buckingham a môjho naj športovca Mateja Tótha.



Neviem možno som na niečo zabudla, veď ten rok bol celkom aj dlhý :) O všetkom som ale písala na blogu. Takže všetko je zdokumentovane tu :) No nič ďakujem za všetko, lebo všetko zle je na niečo dobré! A každý okamih v našom živote nás posúva V PRED. 

Ďakujem rok 2017 za všetko a rok 2018 poď nato! Do budúcnosti síce nevidím. No človek si veľa veci vie pritiahnuť do života. Takže myslím pozitívne. 


Želám Vám všetko dobré do Nového roku 2018 veľa radostí, pokoja, zážitkov, pohody a lásky. Nech si splníte všetko a nech sa Vám darí priatelia :) Prajem veľa síl do ďalšej 365 dňovej jazdy :) 

by ViErKa 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. ty si teda toho stihla pobehať <3 ten Londýn závidím ;)
    Šťastný Nový rok 2018 <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Cestovanie ma baví :) Aj tebe krásny rok 2018 želám ...

      Odstrániť