F Lyžovačka Valčianská dolina časť 1 - ŽIVOT PODĽA SEBA

Lyžovačka Valčianská dolina časť 1


Yeti, yeti, yeti má rad všetky deti :) Presne to si spievam a mám takú skvelú náladu aká je aj v tejto pesničke :) Perfektné stredisko pre všetkých. Dobre vybavené po všetkých stránkach. Lyžiarske svahy upravené, sneh výborný, podmienky skvelé. Jednoducho za mňa super stredisko na Slovenku. 

Okrem toho, že sa tu môžete skvelo zalyžovať (keď nemáte lyže môžete si požičať celý komplet), celkom chutne najesť či občerstviť, deti sa môžu zahrať na drevených preliezačkách. Drevené postavičky z rozprávok veľmi oživia celý areál. 

Celodenné lyžovanie je za super cenu! 15eur nie je zle :/ Celý areál je monitorovaní kamerami, takže sa nemusíte báť, že niekto "šikovný" Vám niečo cenné čmajzne. 

Čo je super, že deti sa môžu na kraji vleku aj sánkovať a máte tu aj dostatok miesta na státie pod vlekom na občerstvenie, oddych. 

Musím vychváliť aj parkovanie, ktoré je bezplatné a je tu super prístup. Keď je sneh môžete až na lyžiach prísť k autu. Parkovisko je veľké a nikde sa nemusíte tlačiť. Jediné čo môžem "skritizovať" sú rady v bufete, veľa ľudí pri občerstvovaní, no tuliváky pri terase sú pre mňa bonusový bod. 















Dostatočný počet vlekov pre všetkých či detí alebo dospelých zaručuje, že máte dostatok priestoru na lyžovanie. Hneď by som sa previezla takýmto ratrákom :) Určite by to bola sranda. Viezli ste sa už?

by ViErKa

CONVERSATION

2 Comments:

  1. krásne fotky, vyzerá že je to super miesto na lyžovačku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem :) je to fakt pekne miesto, ja môžem len dať pochvalu :)

    OdpovedaťOdstrániť