F Ako žila Horná Nitra ? ... alebo Banický jarmok 2015 - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ako žila Horná Nitra ? ... alebo Banický jarmok 2015


Dnešný článok bude v podstate fotočlánok. Hlavne Vás chcem ukázať  Banícky jarmok 2015, ktorý sa konal cez víkend 18. - 20.09.2015. Prostredníctvom fotiek Vám aspoň trochu priblížim super atmosféru celého jarmoku.




Celý jarmok sa niesol v príjemnej atmosfére. Stánkov bolo po menej, pretože počas tohto víkendu sa konalo množstvo akcií. Inak celé podujatie hodnotím kladne. Príjemné prostredie zrekonštruovaného námestia pred hotelom Magura privítalo návštevníkov. 






Zo stánkov som nemohla odolať ponuke burčiaku. I keď podotýkam, nie každý bol dobrý ... Našiel sa aj niekto kto je naozaj majster v odbore ... Balónom vládli jednoznačne Mimoni a Maša Kaša. Priznávam sa neodolala som ani ciganskej, ktorá bola fakt super ...




Počas jarmoku bolo pomenej aj kolotočov. Najviac má však zaujala nafukovacia šmýkala - obrovská, farebná a vyšantili sa tam aj starší ľudia ... Túto atrakciu si môžete aj objednať tu.  
Jedine čo vyčítam jarmoku, i keď organizátori za to nemôžu je dážď :( Celkovo kultúrny program na stage bol na môj vkus super Desmod, Hex a mnoho ďalších ... spríjemnili toto pekné pravidelné podujatie.  Každý si tu našiel to svoje mladí, starí aj deti. O rok sa teším zas :)


S láskou, Vaša 
ViErKa16
 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára