F Leto končí ... a škola nezačína :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Leto končí ... a škola nezačína :)


Toto leto bolo extrémne :) a nemyslím len na tie horúčavy.  Počas tohoto leta som síce nebola na žiadnej dovolenke v zahraničí,  no zato som si ho poriadne užila. Po štátniciach som konečne mala voľno a mohla pobehať miesta na Slovenku. Strašne som už potrebovala oddych a na Slovensku je veľa pekných miest, ktoré stoja za videnie :) 

Cele leto som oddychovala, užívala horúčavy a naberala dych :) Stihla pozrieť pár miest a hlavne som trávila čas vo vode :) O mojich zážitkoch počas leta viete s článkov, tak sa nebudem zbytočne opakovať. Svoje leto som však zaklincovala na miestnom malom kúpalisku v Žiari nad Hronom. Kúpalisko je v peknom prostredí, voda bola osviežujúca ( sem - tam až studená ), no hlavne bola čistá :) 



Tobógan, šmýkala dali deťom dosť priestoru sa vyblázniť. Ja som strávila viac času v plaveckom bazéne. Poriadne som si chcela zaplávať, čo sa mi aj podarilo :) Musím povedať, že dosť "pripekalo" ale konečne som dosiahla pocit, že som už dosť opálená :) Na kúpalisku bola so mnou aj sestra  :) Takže o zábavu postarané.




 V bufete bola na výber zo všetkého možného. No ja som uprednostnila len nápoje a priznám sa hranolkám som neodolala :) 


 Tieto letné fotky ma normálne v tomto sychravom počasí dali do smútku :) ale nie. Milujem leto a vodu tiež. V podstate je toto obdobie moje najobľúbenejšie z celého roka. Týmto článkom uzatváram kapitolu leto a ... Chcela som povedať, že idem späť do školy. Ale ja do žiadnej školy už ako žiak nejdem :) Bože ako sa s toho teším :) 

S láskou, Vaša 
ViErKa 16  

CONVERSATION

9 Comments:

  1. Nádherné fotky :)

    Zvu tě na giveaway o Yankee Candle :)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/posledni-prazdninova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc povedené fotky. Jen bych dodala, že i když už nejsem dítě (i když se tak někdy cítím), na koupalištích jsem trávila více času na atrakcích, jako jsou tobogány, skluzavky a různé vodotrysky :D Není nad to si na koupališti hezky zadovádět :D
    Baauuu
    www.baauuu.webnode.cz
    Budu moc ráda, když se zastavíš i na můj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) .... Tak to je pravda :) To aj ja niekedy :)

      Odstrániť
  3. máš krásne plavky :) a super fotky !
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som rada, že sa ti na kúpalisku v Zh páčilo :-) Napriek tomu, že som väčšinu leta strávila na brigáde, viac sa mi páčilo také teplé počasie..nie ako teraz..brrr brrr zima ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jé triangle plavky :D Pěkné fotky, je fajn, že sis léto užila! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem :) Leto je veľmi pekne obdobie roka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. skvelé plavky máš , páči sa mi štýl fotiek :)
    http://beckystylee.blogspot.sk/2015/09/back-to-school.html

    OdpovedaťOdstrániť