F Ako som si spravila radosť :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ako som si spravila radosť :)


Tak priatelia už dávno som si takto neuletela :) Pri nedávnej možnosti isť si dačo nakúpiť som neodolala. Zavítala som do obchodu, i keď stále platí, že najradšej nakupujem potraviny :))))

Na zlú náladu a pri depresií pomáha okrem čokolády aj nakupovanie. Chvála Bohu nič z toho sa mňa netýka. Prosto som si išla dačo nakúpiť. Ale dobre to poznáte, máte pred sebou toľko produktov a zrazu si neviete vybrať :))) Snažila som sa vybrať čo najlepšie pre mňa. A vlastne som do parfums.sk  išla s tým, že to všetko na sebe vyskúšam a potom Vám poviem pár slov. Doteraz ste na mojom blogu takýto článok o kozmetike alebo nakupovaní ešte nečítali :) Ale zmena je život ! Nevravím, že sa budem tomu venovať každý deň. Pokúsim sa o nejakú pravidelnosť predsa len ...

Tak čo som si to teda vlastne kúpila ?  Teraz Vám sem zatiaľ pridám len fotky a potom sa rozpíšem jednotlivo o daných produktoch súhlasíte ? :)  OK! Tak pome nato :)
















 Možno niečo s týchto výrobkov poznáte aj Vy ? Ak áno kľudne píšte ako sa Vám páčili a či boli dobre :) Každý názor poteší :)
Tak a ja sa dávam do roboty :)

S láskou, Vaša
ViErKa16

CONVERSATION

7 Comments:

  1. Ozaj luxusný nákup! Tiež zbožňujem takéto nakupovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa človek nudí :) môže byť zrazu s toho aj zábava :) tak ako toto moje nakupovanie :)

      Odstrániť
  2. Wow, tolik produktů :) ten dvoufázák od Dermacolu mám a je super :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je toho teda požehnaně, už se těším na pořádné recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť