F European Figure Skating Championships 2016 Bratislava Slovakia - ŽIVOT PODĽA SEBA

European Figure Skating Championships 2016 Bratislava Slovakia




Po 15 rokoch zavíta európska krasokorčuliarska elita opäť do Bratislavy. Hlavné mesto Slovenska bude od 27.– 31. januára hostiť ISU majstrovstvá Európy v krasokorčuľovaní 2016. Počas piatich dní čaká divákov na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu jedinečný zážitok. O cenné kovy budú bojovať ženy, muži, tanečné páry i športové dvojice. Vyvrcholením bude tradičná gala exhibícia. 


Takže upraviť ľadovú plochu sadnúť na svoje miesta a vychutnať si čaro krasokorčuľovania. Predsa len viete si predstaviť koľko driny si tento šport vyžaduje :) uuuuffff až mi zle zostalo ...


Túto akciu som navštívila hneď v jej začiatkoch spolu s mojimi žiakmi :) a pekne sme ich povzbudzovali :) Videli sme pár súťažných jázd krasokorčuliarok a tlieskali sme im o sto šesť :)))
Nie vždy im to vyšlo ale ... skúste to Vy reálne a koľko ráz spadnete :) 


Rozhodcovia využili svoju 20 min. pauzičku :) keď sa upravoval ľad. A my sme si zatiaľ chvíle spríjemnili slovenskou hudbou, ktorá hrala na štadióne.



Počas akcie bol samozrejme zabezpečený komentátor a aj televízny prenos (myslím že to prenášala jednotka ). Keďže sme boli hádam v najvrchnejšom rade tak sa na kameru asi nedostaneme :))))


Pred samotnými súťažnymi jazdami mali čas na rozkorčuľovanie a tak mohli ako povedali moji žiaci: Ukázať šaty :))) a tie  šaty - kostýmy mali fakt nááááádherné :)


Nikdy predtým som na tomto štadióne Ondreja Nepelu nebola a môžem povedať, že je fakt nádherný. Počas akcie nato, že tam bolo mnoho žiakov zo škôl tak organizácia bola celkom zvládnutá. 


A ku každému podujatiu predsa patrí maskot :) a Bratislavský šampionát sa nedal zahanbiť. Ja osobne milujem krasokorčuľovanie. Strašne sa mi tento šport páči :))) Sama veľmi rada korčuľujem a je to hádam jediný šport, pri ktorom som vydržala najdlhšie :) a dokážem na ľade stráviť aj hodiny. Kedysi som čítala, že pri korčuľovaní všeobecne sa zapája celé telo a do aktivity sa dostáva takmer každý sval. Čo je pre mňa teda ako stvorené :))) Milujem korčuľovanie a v zime sa vždy snažím ísť na prírodne zamrznutú vodnú plochu :) ak sa dá ...  Má to svoje čaro, predsa len väčšie ako na zimnom štadióne. 


No a selfie musí byť :) bez toho by sme ani na akcii nemohli byť predsa :))) Na hlavnej obrazovke resp. nad ňou sa "točili" vlajky všetkých zúčastnených štátov na majstrovstvách a tak sme si so žiakmi zopakovali vlajky štátov :) že didaktická pomôcka v praxi :))))


Tak pravdu povedať fotky sú úžasná vec ale v tomto prípade je video úplne top :) predsa sa hudba nedá preniesť cez fotku a krasokorčuliarky mali naozaj podkladové hudby k svojim súťažným jazdám veľmi dobre zvolené :)  Takže vychutnajte si video :)




Boli ste to skontrolovať aj Vy ? Páčilo sa Vám ? Podľa mňa to bolo úžasne a ešte by som šla :) 
by ViErKa16

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Krasobruslení mám ráda :) Musel to být krásný zážitek!

    http://navybranou.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť