F Run run run ... Slovakia ring :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Run run run ... Slovakia ring :)


Viete ako sa to hovorí :  Vek je len číslo :) Som rada, že môžem svojím blogom podporiť môjho otca :) a toto krásne podujatie. Práve v tomto období sa koná už 5. ročník bežeckých pretekov z názvom "ČSOB zimná séria 2016". 

Môj otec sa v kategórií M60 tento rok okrem ČSOB Marathon 2016 (ktorý navštevuje od jeho začiatku) rozhodol zapojiť aj do tejto akcie :) a ako správna dcéra ho chodím podporovať pri trať. Zabezpečujem foto a video dokumentáciu :)


Zimná séria obsahuje 3 základné termíny behov. Prvý už bol na nábreží nákupného centra Eurovea.  A fotky, ktoré vidíte sú už z krásneho behu v prostredí Slovakia ringu v Orechovej Potôni :) 


Napriek tomu naozaj zimnému počasiu sa na behu zišlo naozaj dosť bežcov :) Celý areál je naozaj pekný :) aj keď bol celý zasnežený. Aspoň vynikli "farebný" bežci :) Celú túto sériu moderuje známi moderátor Roman Juraško, poznáte z relácie Teleráno :)


Okrem neho sa ukázali aj známi ľudia v bežeckom oblečení a úspešne absolvovali pretek :) jeden z nich bol aj Ján Mečiar poznáte ho z hlavných novín TV JOJ :)


No a to najlepšie na koniec priatelia :) na fotke nižšie vidíte ako si môj otec beží pre prvé miesto vo svojej kategórií :) A týmto mu srdečne gratulujem :)))

Takže daj ruku hore ak si víťaz ! Myslím, že tento pocit je najlepší :) Normálne sa začínam namotávať nato aby som s tým behom začala aj ja :) No zatiaľ to nechám takto a budem sa venovať tomu čo mňa baví :)

Okrem fotiek som sa pokúsila atmosféru zachytiť aj formou videa tak to prosím skontrolujte :)





A možno sa s niekým z Vás vidím na poslednom behu v rámci zimnej série 2016. Tak už teraz sa teším na atmosféru v Elements resort v Šamoríne.

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára