F AQUA RUN 2016 ... ELEMENTS RESORTS ŠAMORÍN - ČILISTOV - ŽIVOT PODĽA SEBA

AQUA RUN 2016 ... ELEMENTS RESORTS ŠAMORÍN - ČILISTOV




Uplynulí víkend sme navštívili veľmi príjemné miesto na našom malom Slovensku :) Konkrétne som bola pozrieť Aqua resorts v Šamoríne časť Čilistov. Veľmi pekné prostredie :) napriek počasiu, ktoré nebolo až také ideálne sa nám tu páčilo.





Tento článok bude viac-menej o fotkách a videu :) ako o mojom názore :) Podľa mňa vybudovať niečo takéto chce ozaj veľké úsilie, odhodlanie, odvahu ... a najmä riadny "badžed" :))) Veľmi veľký a priestranný areál pre kone :) je dotvorený príjemnou reštauráciou a oddychovými zónami pre ľudí :) Dostihové trate sú rozdelené do jednotlivých časti tzv. arén. 


Môžem povedať, že kone tu majú ozaj luxus :) a ich "bývaničko" stojí zato. Konské stajne, veterinára a ľudí od servisu takmer nevidíte (pretože sú až v zadných častiach areálu) a tak sa Vám môže zdať, že to funguje len tak :))) Musím povedať, že v celom areáli sa vyhrali aj s drobnými detailmi :) a vstupná brána je úžasná.


Reštaurácia je veľká a priestranná a celá je presklenná, takže nič Vám neujde, ani vtedy keď si odskočíte na malé občerstvenie :)


A kedže mi sme žiadneho koňa podotýkam živého nevideli. Tak aspoň takto sme si to vykompenzovali a zapózovala som si s touto sochou :))) V hlavnej tribúne, ktorá je delená na dve časti sa na vrchu nachádza VIP zóna. A tu majú vonkajší aj vnútorný krb :) tiež tematické sedenie pri bare na konských sedlách :)









 Tu sa už pozeráte na areál z hlavnej tribúni. No a konečne sa dostávame k jadru tohoto článku. Ja spolu s rodinou som sa zúčastnila podujatia, ktorý organizuje spoločnosť becool.  Posledný beh v rámci Zimnej série 2015/2016. Tento beh sa konal práve v tomto krásnom areáli :) 


Na akcií sa zúčastnilo veľa bežcov a behalo sa v dvoch hlavných pretekoch a to 6 km a 12 km beh. Nezabudlo sa ani na detské behy. Ja som bola podporovať môjho otca, ktorý behal 6 km a bol víťaz vo svojej kategórii M60. 


Ale pekne poporiadku. Celý deň bolo také zvláštne počasie - slabý dážď, ktorý postupne ustával. Bežalo sa po celom areáli aj mimo neho.  Terén bola tráva, asfald, betón a mäkký povrch do cieľa bola dostihová dráha :)))



Napriek pochmúrnejšiemu počasiu prišlo zopár ľudí. Tento fakt prikladám aj tomu, že predsa nie sme v centre mesta, ale priaznivcov športu predsa len pomaly pribúda :)
Ale poďme pekne od začiatku. Prišli sme ráno, registrácia bola zvládnutá veľmi dobre. Organizátori hneď vedeli usmerniť a poradiť :)





Parkovanie bolo zabezpečené. Občerstvenie čakalo na bežcov po preteku. V tomto počasí by sa síce hodil o niečo teplejší čaj ako bol ten, ktorý podávali :) ale nie vždy je všetko ideálne ...
Z celého výletu som pre Vás vytvorila video a tak zdokumentovala atmosféru, takže nech sa páči :)





Ešte mám pre Vás jednú zaujímavosť a to že na fotke :) som si strihla selfiu s NAJväčším antikorovým koňom v celej strednej Európe :)))




A tu sa už pozeráte na môjho otca, ktorý je víťazom v kategórii M60 :))) Tak teda gratulujem aj ja :) 
Dúfam, že sa Vám páčil článok aj video a my sa vidíme na ČSOB Marathon Bratislava :)))


by ViErKa16

CONVERSATION

1 Comments: