F ČSOB MARATHON BRATISLAVA 2016 - ŽIVOT PODĽA SEBA

ČSOB MARATHON BRATISLAVA 2016


Tak nie som športový expert ale toto podujatie mňa naozaj dostalo :) Absolvovala som viacero ročníkov ale tento bol hádam ten najlepší ... 


Čo sa sa týka organizácie to bolo doriešené naozaj dopodrobna a my ako účastníci sme nemali s ničím problém.  Registrácia fičala, šatne počas behu boli hektickejšie, ale zase taký dav ľudí človek sa nemôže čudovať :)



Veľmi peknom prostredí na Dunaji sme mali pripravený expo stan z rôznymi stánkami, ktorých ste sa mohli zabaviť, podporiť dobrú vec, oddýchnuť si ale sa dozvedieť niečo nové. 




Celé dvojdnie bol fakt príjemne strávený čas.  A teda ozaj aktívne strávený čas. Nebudem sa dlho vykecávať :) z akcie som si spravila aj mini video, ktoré nájdete na mojom youtube :)




Ešte pripájam pár skvelých záberov :) aby ste si mohli spraviť obraz. A ak by ste mali chuť určite sa prihláste je to fakt super. Aj ja som bola len ako dozor a psychická podpora :) Ale bolo to super pretože môj otec to úspešne dobojoval a dal to:) Perfektný pocit keď ho vidíte prebehnúť cieľovou čiarou :) 


 Pár fun záberov sme si urobili vo foto stánku na námestí pre SC Eurovea ... 


Sprievodné vozidlo pripravené a ideme na to priatelia :)



Medaila je v rukách takže je to tam :)



Mapa maratónu nebola chaotická :) len už na prvý pohľad náročná. Ale tá neskutočne brutálna atmosféra bola aj pre nebežca fakt fakt úúúúúúžasná :)


Môj obľubený drink bol sponzorom behu a konečne som si mohla objať :) 


No tak samozrejme povzbudzujeme a aktuálne na foto pijem 2 500 druhou práve ten jeden s názvom imunity :) 


A už je po všetkom, všetci sú v cieli a ja som plná dojmov. Bolo to fakt super. Oplatí sa zažiť takéto veľké podujatie :) Veď predsa vyše 11 000 bežcov na štarte to nie je len tak ...

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára