F Concert top singer Celeste Buckingham - ŽIVOT PODĽA SEBA

Concert top singer Celeste Buckingham


Veľmi pekné športová akcia opäť zase v našom meste :) Podporujem takéto akcie a je super, že sa robia pretože každý si tu naozaj príde na svoje (ne)športovci, malí aj veľkí ...


Okrem behu a detských akcií sme mali možnosť zažiť aj skvelé koncerty dvoch kapiel a to Smola a hrušky a koncert Celeste Buckingham s kapelou :)
Veľmi som sa na tento koncert tešila ešte som totiž Celestu nezažila takto naživo vystupovať samu. I keď teraz som si spomenula, že raz na festivale ale tam bolo "mrte ľudí" to si neužijete tak ako tu. Tým nechcem povedať, že tu bolo málo ľudí :)



No a samozrejme žijeme v 21. storočí takže dron nesmel chýbať a takto z výšky si nás obhliadal :) A teda aby som nezabudla, že vlastne OC Retro malo narodeniny tak samozrejme mu želám aj ja všetko najlepšie :)))) ale fakt je to malé ale svižné obchodné centrum a rada tu chodievam. 




A teda konečne sme sa dočkali koncertu :) a vyvrcholenia narodenín :) musím povedať, že tento koncert mňa naozaj dobil energiou. Podľa mňa presne takto má vyzerať koncert poriadnej speváčky a musím povedať, že zase nie som nejaký veľký fanúšik :) taký priemer :)) 






Tak prinášam pár záberov z tohoto koncertu a zvyšok som si samozrejme užila naživo :))) 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára