F SLOVAK FOOD FEST 2016 - ŽIVOT PODĽA SEBA

SLOVAK FOOD FEST 2016


Uplynulý víkend sa konala táto milá akcia na Bratislavskom hrade už 7. rok. A teda ja som tam nemohla chýbať samozrejme. Tak sme sa teda boli pozrieť ako to tam tento rok vychádza :) Na môj vkus tam bolo celkom málo ľudí, ale my sme boli už v nedeľu, takže ku koncu. Možno to bolo spôsobené tým :)

V stánkoch ste našli toho mnoho a každý si mohol prísť na to svoje. Tento víkend bolo v Bratislave veľa rôznych akcii takže ľudia sa ako keby "rozložili" :)))) 




Celý fest bol založený na tom, že ste si kúpili takzvané "doxx lístky " boli to akési kupóny a následne ste v stánkoch za ne mohli nakupovať :) 





Celý tento fest má pre mňa jednú veľkú neopisateľnú výhodu a to, že sa koná presne na tomto mieste - Bratislavský hrad je najkrajšie miesto v celom meste. Je stále rovnaké a zároveň furt iné :) 


Dúfam, že ste najedení a pridávam pár záberov na stánky, ktoré tu boli. 









V tomto centrálnom stane ste si mohli vypočuť rôzne prednášky, myšlienky a názory na jedlo. My sme boli a počúvali sme o zdravej strave.



Celkom krásne počasie bolo takže všetci sme to využili po svojom :) a takto sme na deke pri opaľovaní vychutnali rôzne pochutinky :)


Tak o rok som tu zas. Pohodová nedeľná siestička to bola :) 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára