F Lake in Bratislava :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Lake in Bratislava :)



Typický názor ľudí je, že Bratislave nie je príroda a celé mesto je betónová džungla :) No poviem Vám, že už nejaký ten rôčik tu žijem ale toto tvrdenie teda určite nezastávam. V centre alebo v obchodných centrách je to pravda samí betón a malé zóny prírody ale inde to tak nie je :) Bratislava má veľa nádherných oddychových a pokojných miest, ktoré žijú nie len poobede a v noci. Cez deň hlavne doobeda tu stretnete športovcov, mamičky neskôr detí, ktoré tu relaxujú.


Rozhodla som sa teda, že tento článok venujem presne tomu, aby som ukázala aj prírodu a chill zónu Bratislavy :))) Na úvodnej fotke sa pozeráte na jazero Štrkovec, ktoré nájdete v Ružinove.


Teraz sme sa už presunuli trocha ďalej v rámci Bratislavy a to na Železnú studničku :) Krásny areál s jazerom pred ktorým sa nachádza veľká Partizánska lúka, ktorá je ako stvorená na piknik, hranie futbalu alebo len tak pre detí na šantenie po preliezačkách :)))




No a vrámci svojej tour de lake in Bratislava :) sme sa presunuli na Kuchajdu. Toto mimoriadne obľúbené miesto hádam pozná každý jeden človek :) Okrem jazera tu nájdete upravené plážové ihrisko pre volejbal a tiež preliezky pre deti, lavičky na oddych a vychutnanie si tejto očarujúcej atmosféry. 

A nie nezabudla som viem, že v Bratislave je viacero prírodných jazier ale tieto mňa osobne očarili asi najviac a samozrejme nezabudla som na Draždiak v Petržalke o tom sa dozviete viac v nasledujúcom článku :)

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára