F CITY FEST ZH 2016 - ŽIVOT PODĽA SEBA

CITY FEST ZH 2016



Takže opäť po roku som navštívila tento úžasný festival v Žiari nad Hronom. Poviem Vám - tá neopísateľná atmosféra sa len ťažko opisuje :) No ale pekne po poriadku. Ako vždy organizátori splnili presne čo sľúbili a my sme si tak mohli vychutnať celý CITY FEST 2016 s tým najlepším zvukom, jedlom a pivom. 






Nič sa nenechalo na náhodu a všetko bolo k dispozícii,  chvalabohu my sme záchranárov nepotrebovali :) No a tak som si aj ja vychutnala pivko s rôznymi interpretmi, ktorí navštívili túto akciu. Nafukovacie atrakcie som prenechala mladším ročníkom. No za to som si dala po dlhšej dobe fakt dobrý langoš, pivo a hlavne tú správnu dávku dobrej hudby. 


Na festivale ste mohli vyskúšať aj trdelník so zmrzlinou :) a mne to pripomenulo môj výlet v Prahe, o ktorom som už písala.






Na výber tu bolo hádam zo všetkého možného pre všetky vekové kategórie :) Bolo tu veľa zaujímavých interprétov. Domáci umelci sa striedali s tými komerčnými a celkovo na City Feste ZH 2016 vládla dobrá nálada.  12 hodín tej správnej hudby dokázalo človeka uviesť do režimu úplného vypnutia :)  Zo známych interprétov vypichnem najmä mená ako je Celeste Buckingham a King Shaolin, Peter Nagy a Indigo a tiež Horkýže Slíže, Polemic a mnoho ďalších...




No a konečne sme "vystáli jamu" a dostali sa k nej, no hlavne sme ju stihli tesne pred odchodom a nakoniec vzniklo z toho toto :))) ale aspoň je to v rýchlosti taká autentická fotka.
Samotný koncert sme si užili rovnako ako vlastne všetky.  I keď presne kvôli nej a Petrovi Nagyovy sme na festival prišli.
A práve z týchto dvoch koncertov, na ktoré som sa tešila najviac som pre Vás spravila menší zostrih :)))

Takže ako prvý Vám dávam do pozornosti Petra Nagy a Indigo - už pomaly legenda na Slovenku,  nepočúvam jeho hudbu stále ale tie piesne proste nezabudnete asi nikdy :)



Poviem to tak, ako som sa nato tešila tak som z toho bola aj trochu sklamaná. Ako koncert bol dobrý, ale čakala som predsa len trochu viac. Neviem čím to môže byť spôsobené.  Myslím si, že priamo úmerne k veku interpréta to mohlo byť aj lepšie. Prosto neviem :/ celé to na mňa pôsobilo dojmom ako mame tu mať nejaký koncert  tak ho máme.  A pritom je Nagy vychytaný spevák či v čechách ale aj u nás.  No neviem čakala som viac aspoň trochu... ale zase nemôžem až tak disovať.  Nebolo to zase až také strašné. Možno to boli aj prehnané očakávania z toho, že ho tak ospevujú všade.  Pesničky sú stále rovnaké a tie som si smelo pospevovala.

No a samozrejme aj koncert Celeste sme si natáčali a spravila som z neho tak isto mini zostrih :) Takže kto nebol a chce vidieť nech sa páči :)))



Tento festival sa mi hneď na prvýkrát pozdával a preto sem rada chodievam a vidím to tak, že do budúcna na tom nebudem nič meniť :)))


by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára