F I ❤ my life. #1 - ŽIVOT PODĽA SEBA

I ❤ my life. #1


Začínam novú kapitolu na mojom blogu. Bude to nový "seriál" fotiek a udalosti, ktoré sa mi stali/nestali. Prosto taká rýchla, šikovná rekapitulácia víkendu a celého týždňa môjho života. Rozhodla som sa tak, pretože treba život oslavovať :) a hlavne si ho užívať... Nemôžem si dovoliť stať na jednom mieste - veď to je životu výsmech. S týmto odhodlaním som sa dala nato :) a teda budem si takto vo fotkách rekapitulovať svoj úžasný život. Pretože MILUJEM SVOJ ŽIVOT A ĽUDÍ V ŇOM :)




Počas víkendu som bola na relaxačnom pobyte,  niečo ako wellness v Trenčianskych Tepliciach. Nejdem sa tu o tom siahodlho rozpisovať. Venovala som tomu samostatný článok, lebo toto mesto je prekrásne.  Hotely,  park,  príroda a hlavne minerálna voda, ktorá pôsobí na pohybové a reumatické ochorenia. Potom som stihla aj dožinky. Dožinky sú niečo ako oslava poľnohospodárstva. A keďže všetci vieme, že to samo o sebe ide dolu vodou, tak aj dožinky už robia málo kde. U nás si túto tradíciu zachovala už len jedná obec. Tak sme sa tam boli tak trochu polopracovne pozrieť. No a teda ste tu mohla nájsť fakt hocičo. Od skvelej hudby, kultúrneho programu až po skvelé jedlo. A to myslím naozaj, že SKVELÉ JEDLO :) Už je po lete tak si môžeme dopriať napr.  langoše, guláš, palacinky, hranolky, klobásu a v neposlednom rade takéhoto skvelého, úžasného, brutálne spraveného pstruha :)))) Radšej sa tu nebudem opúšťať  Ktorého som volila aj ja. Samozrejme nechýbali tradične chuťovky ako pop-corn, cukrová vata, medovníky,  balóny atď.  



Ďalším skvelým zážitkom bolo zistenie faktu, že Vás na mojom youtube channel je viac. Z čoho sa nenormálne teším. Celý kanál je odrazom toho čo robím, žijem. Takže som vďačná za Vašu podporu. A ďakujem za pozretia a odbery, ktorých stále pribúda :)


Fantastickým prekvapením bolo aj zdieľanie môjho youtubového videa práve slovenským hokejistom Ľubomírom Višňovským. Veľmi mňa to potešilo. Ďakujem krásne :) Viete ako sa to hovorí pre niekoho malý krok ale veľký krok pre ľudstvo. Tak ja si to poupravím - malý krok pre niekoho kto to nerieši, neprikladá tomu váhu - ALE pre mňa veľká motivácia, že videá majú zmysel. Ako píše Višňovský "zimomriavky brutálne" som mala aj ja hneď niekoľko krát :) keď som na rozlúčke bola naživo, pri strihaní videa a potom pri takejto KRÁSNEJ spätnej väzbe :) ĎAKUJEM.

 
Ďalšie prekvapko týždňa na seba nedalo dlho čakať.  Andrej Sekera, náš úspešný hokejista v NHL bol ocenený za NAJLEPŠIEHO HOKEJISTU ROKA 2016 :) Je to náš rodák z Bojníc. Nikdy som takto veľmi neinklinovala k hokeju a vôbec celkovo k športu ale asi začnem :) Na hokej a futbal už nadám dopustiť. Keď sú tam ľudia, ktorých poznáte, inšpirujú Vás hneď to je o niečom inom. 


No a v neposlednom rade som pozrela nejaké "útržky" na youtube a prečítala viac článkov. Nie je to až taký zlý film? Boli ste na ňom? Neviem ja by som celkom šla veď aj zlá reklama (veľká kritika) je reklama nie? No ak sa mi podarí, tak asi skočím už dávno som nevidela niečo tohoto druhu :)

Už sa na Vás teším o týždeň pri ďalšom diely I ❤ my life. 
by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára