F ŽIVOTNÝ ZÁPAS ... Zlatí chlapci vs. Legendy Slovana - ŽIVOT PODĽA SEBA

ŽIVOTNÝ ZÁPAS ... Zlatí chlapci vs. Legendy Slovana



S višňou na torte sa rozlúčil legendárny hokejista Ľubomír Višňovský so svojou kariérou. Fenomenálny zápas Zlatí chlapci vs. Legendy Slovana sledoval vypredaný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave a samozrejme som tam nemohla chýbať ani ja :)))




Celý tento deň sme strávili v Bratislave doobeda sme povybavovali ešte nejaké povinnosti a potom to začalo. Najprv autogramiáda, na ktorej boli hádam všetky najväčšie mená slovenského hokeja :) a teda ste mohli vystáť tu nekonečnú radu :) alebo ako my byť medzi prvými a zobrať si podpiskarty s originálmi podpismi :)




Potom už chlapcov boleli pravačky, ale tlačil ich aj čas. Som rada a hlavne nenormálne šťastná, že sa nám podarilo dostať všetky podpisy, ktoré sme chceli a tak sme vytvorili hetrik :))) a mám všetky podpisy legendárnych slovenských hokejistov... samozrejme mám aj iných ako na fotke ale toto je pre mňa TOP TOPOV :) Zvyšok podpísaných kariet som rozdala priateľom a veľmi sa tešili.



No ale priatelia potom ďalší krásny šok :) Nato, že sa hokejisti nechceli fotiť lebo by to trvalo nie hodinu ale aj pol dňa sa mi podarilo priam nemožné... A ja som sa odfotila s takou legendou ako je veľký PÁN hokejista RICHARD LINTNER :))) Ďakujem... Toto sa ani opísať nedá slovami. Myslela som si, že toto bol strop nášho výletu, ale nie priatelia bolo toho viac...


Ľubomír Višňovský sa rozlúčil s hokejkou fakt vo veľkom štýle. Krásny priateľský zápas bol super zážitkom.  Sedeli sme pri fanklube Slovana, takže viete bolo to o stupeň lepšie :) A svojej povesti najlepších fanúšikov nezostali nič dlžní :) boli úžasní...
Samotný zápas sa prenášal aj v televízii ale to nie je ono.  Doteraz som aj ja bola tá, ktorá sedela pred telkou a fandila ale toto bol iný level.  Celý zápas sme si užili ako sa patrí. Vidieť po kope hrať veľké legendy slovenského hokeja nie je len tak. 





Pred samotným zápasom sme si mohli pozrieť mini zápas HOPA, kde hral aj syn Višňovského a napokon sa aj slávny otec pripojil a dal menší neplánovaný rozhovor. Potom bola úprava ľadu a potom príchod na ľad vo veľkom štýle :) Pekne sme si odpočítali legendárny 17 a postupne moderátori privítavali všetkých hráčov podľa súpisky. No a hviezda večera prišla na koniec a mohlo sa isť nato. Tento zápas mal aj charitatívny rozmer a tak sme prispeli malému Natanovi na liečbu, ktorú potrebuje a on nám zato hodil úvodné bully :)




Počas zápasu sme videli nádherné góly, veľké mená na ľade. Osobne som strašne šťastná, že som si mohla pozrieť výkvet slovenského hokeja pekne po kope :))) Je to zážitok vidieť v akcii Šatana, Hossu, Cháru, Gáborika, Lintnera či Bondru a mnoho ďalších... 



Ani počas prestávky sme sa nenudili :) Stihli sme dať rozhovor pre TV JOJ aj sa zabaviť na vtipných dokrútkach zo života Višňovského.  Na konci zápasu sme sa mohli pozrieť na strely na bránu ako aj samostatné nájazdy. Pred začiatkom zápasu sme videli aj rozkorčuľovanie, kde sa nám chalani ako sa na exhibícii patrí patrične predviedli.
S tejto fantastickej hokejovej exhibícia som urobila aj menšie spomienkové video :)



Počas zápasu sme oslávili narodeniny Ľubomíra Višňovského a mohli sa zasmiať na krásnom falošnom speve šoumena  Richarda Lintnera.  No a samozrejme sme si v 38 minúte zápasu nemohli nespomenúť na najväčšiu legendu slovenského (myslím, že aj svetového) hokeja Pavla Demitru. Bola to veľká osobnosť pre Slovensko. 





Na poslednej foto je aj Zdeno Cíger žijúca legenda, ktorá visí na štadióne a my sme ju aj dnes videli hrať na ľade.
Ďakujem za túto úžasnú možnosť vidieť štadión, celý zápas si užiť, vidieť legendy slovenského hokeja a hlavne zažiť tú nenormálne úžasnú atmosféru. Normálne mi to dobylo baterky :) Sálala tam energia z každej strany. Fakt sa cítim ako duracelka :)))

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára