F I ❤ my life. #3 - ŽIVOT PODĽA SEBA

I ❤ my life. #3


Začalo sa ďalšie zhrnutie môjho I ❤ my life. #3 Toto obdobie sa toho udialo celkom dosť :) Veľa príjemných pozitívnych vecí, ale začala mi aj práca - už trocha aktívnejšie, keďže sa začala škola :) No a medzi tým som oslávila svoje narodky s partiou v Bratislave. A milo mňa prekvapili posedením v Dunajskom pivovare, tam to totiž milujem :)))


Samozrejme viete dobre, že sa začali hody :) a na Slovensku sa to teda hodmi momentálne hemží :))) a ja som zavítala na niektoré z nich. A tieto halušky boli fakt geniálne :) 



Prvý deň v škole dopadol presne podľa mojich predstav :) a takto krásne sme privítali prváčikov v škole :)))
Ďakujem za kvetinky :) veľmi ma to vždy poteší... vďačnosť je totiž veľký dar a nemožno ju čakať od všetkých ľudí.
Okrem iného som sa pracovne zúčastnila fakt brutálne nabitého Baníckeho jarmoku v Prievidzi. Bolo super. 




No a keďže nám začala milovaná škola :) tak som aj ja začala učiť... Miluj svoju prácu. Strašne rada pracujem v tak dynamickom kolektíve a stále s mladými ľuďmi :)  




No ako keďže sa začal školský rok a mala som narodky, tak sme ich už po 3x oslávili a dali sme si úvodnú párty na byte :) 
Nie - všetko sme to nevypili :) 



A doma ma čakalo takéto pekne prekvapenie :) Môj oco získal prvé miesto vo svojej kategórii a tak sa stal majstrom SR v behu na 10 km  :))) Gratulujeme!
Život treba sláviť :)



A ako správny fanúšik nemôžem ani zabudnúť, že začal hokej a my sme poctivo fandili našim slovenským chalanom a celému tímu Európy na Svetovom pohári v hokeji, ktorý je v Toronte. 
A dokonca som so žiakmi v ŠKD robila aktivitu a vyrábali sme si hokejové dresy :))) 
A jeden zo žiakov fandí môjmu miláčikovi Andrejovi Sekerovi :))) a tak sme pekne fandili teda spolu. 




A tiež to treba vyrovnať :) Takže vyvažujem prácu aj oddychom a relaxom tak som zbehla na jedno zdravotné pivko s kamošmi a trocha do prírody :)))



Ako Vy trávite dni ?
by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára