F Wonderful place High Tatras Slovakia and luxury hotel services facilities #romance - ŽIVOT PODĽA SEBA

Wonderful place High Tatras Slovakia and luxury hotel services facilities #romance



Tak priatelia teda toto som dlho nezažila :) Konečne po dlhšej dobe som si oddýchla :) a to viete, že ja veľmi rada oddychujem ... 
Teraz to bolo trošku "rezkejšie" v práci, úvodné vybavovačky, veľa papierovačiek atď. Každopádne Vás s tým nejdem zaťažovať. Ale s týmto článkom by som Vás veľmi rada "otravovala" resp. podelila sa o radosť...
Som nesmierne šťastná, plná energie, radosti a vďačnosti :) Fakt tento víkend bol úúúúúúúúúúžasný prekrásny no jedným slovom priam famózny. Neviem možno ste tu už boli,  no ja ešte nie :) A poviem Vám toto treba vidieť resp. zažiť :))) 
Keď poviem, že to toto je TOP topov a STROP stropov tak vôbec nepreháňam :) Tento krásny skvôst mám totiž na Slovensku a to vo Vysokých Tatrách. 



Začala som síce najlepšou fotkou ako som kedy spravila. A hlavne naj momentom celého romanticko wellnesového pobytu. No všetko to začalo presne týmto krásnym poukazom, ktorý som dostala na moje meniny od ... 
A tak teda sme si spolu užili :) Romantiku, pohodu, wellnes, ale hlavne sme uvoľnili telo a myseľ ... Ďakujem ♥♥♥ 


Došli sme večer v  piatok, zaparkovali sme auto a išli sme sa ubytovať :) Krásny hotel nielen zvonku ale aj zvnútra :) Poriadne sa môžeme pochváliť. Je sa načo tešiť :) Presne to som si hovorila, keď som vchádzala do vnútra. Perfektne upravený a kvalitný personál - hlavne milý :))) Hneď sme si ľahli spať boli sme dosť unavení z cesty, ktorá trvala bezmála 4 hodiny :))) 
A rovno sme sa dali na raňajky :) a tie boli formou švédskych stolov ... čo je podľa mňa veľká výhoda, človek si dá čo naozaj chce a načo má aktuálne chuť :)))


Ľahké raňajočky a môžeme ísť vybaviť posledné papiere a konečne ísť do Zio spa :) 
Toto je jedna z krásnych recepcií, už je hádam trochu podobná len v Trenčianskych Tepliciach alebo v Rajeckých Tepliciach :)))



Ti "kokšo" ja normálne neverím som tu :) veľa radosti vo mne presne v túto chvíľku :))) Fantastické ... 
Brutálne lustre, super bazén, nenormálne krásne prostredie (odceňujem biele postele) a pekné také romantické zákutia a šero svetlo :)
V bazéne okrem plávania môžete využiť aj výryvky :) Hlavne čo Vám resp. mňa dostalo bol jednoznačne výhľad von. Vidieť presne na hladinu Štrbského plesa. Prekrásny panoramatický výhľad :)))





Neviem ani slovami opísať toto čo som zažila :) Veľmi krásny a brutálny víkend :) Fakt úžasný relax v Tatrách :) Kvalitné služby, perfektní personál a nenormálne krásne prostredie Vysokých Tatier :) 
Very good place in Slovakia !!!



Myslím, že fotky hovoria za všetko a netreba k tomu komentár. Akurát by som povedala, že čo sa cien týka. Sme trochu vo vyšších cenových reláciách, ale predsa len je to dosiahnuteľné. A poviem Vám za ten luxus tam to fakt stojí :))) Oplatilo sa takto minúť svoje financie. Už teraz šetrím na Ďalší trip :))) Začalo ma to normálne baviť ...


Samozrejme sme si aj trochu "pošantili" na izbe a dali sme pár tanečkov :))) a vyviedli sme pár hlúposti pri hudbe ale to k tomu patrí ...


Celý tripik :) sme ukončili menšou večerou ... a dali sme spolu nejakú tú romantiku :))) Bože asi som sa do tohoto miesta zamilovala ♥♥♥ 

V Tatrách som bola už veľa krát. Milujem ich :) Ale vždy mi to niečo úžasne vie dať. Toto miesto ma nikdy neomrzí ... Zase trochu z inej strany som pozrela moje milované tatry :)))


Ak máte možnosť ísť a stále váhate tak určite choďte stojí to zato :)))Dlho mi to zostane v myslí a bude mi to dávať energiu ešte celý týždeň v práci :))) 


Ale teraz už späť z rozprávky do reality ....

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára