F Christmas decoration in classrooms :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Christmas decoration in classrooms :)


Keďže je čas vianočný tak sa aj naša trieda dala do sviatočného gala :) Postupne ako som "starla" (nikto nestarne to len ten čas beží nenormálne rýchlo) som začala brať vianoce úúúúúúúúúplne inak. Je to predsa čas pokoja a radosti. Tak kam a kde sa ponáhľať :))) 
A tak som radšej ako pred vianočným zhonom dala prednosť tvorbe krááááásnej výzdobky v triede. 
Jasne, že výzdoba bude aj doma aj darčeky pod stromčekom :) Ale tento krásny predvianočný čas sme strávili pri vianočných pesničkách v kruhu kamarátov a s dečkarmi sme stvorili veľmi peknú výzdobu triedy. Hneď sa v nej cítime lepšie :)




Tak na úvod sme urobili krásne pohľadnice :)  Z farebného papiera sme vystrihli krásne rôznorodé obrazce a nalepili sme ich na výkresy.  Do vnútra pohľadníc sme dali milé kresbičky zimy, vianoc a samozrejme autogram :)


V rámci kreativity sme vytvorili záhadnú krajinku vianoc :) Šišky. ktoré doniesli deti ešte na jeseň a tie sme namalovali temperkou bielou - zasnežené a zelené (ešte bol sneh). Snehuliakov vyrobili deti s papiera :) už keď vonku nemáme tie naozajstné. 
Aby to nebola hocijaká zimná krajina sme využili trblietky :) a tak sa čary-mary fuk vytvorila naša čáááááááárovná krajina :))) 
A keďže sme prváčikovia takto sa nám podarilo vystrihnúť hviezdičky :) 


No a okrem iného sme vytvorili aj iné krásne výzdoby a okrášlili sme si viaceré miesta v triede. Takže nám jednoducho zvonia zvončeky, padajú snehové vločky, visia vianočné ozdoby, horia sviečky,  a ligocú sa stromčeky ... 







A takto pekne sme si začali odpočítavať dní do Vianoc :))) Už sa nám to kráti. 




Samozrejme nesmie chýbať ani naozajstný krásny vianočný stromček :) A tak sa nám v triede takto pekne ligoce :) 
Okrem iného sme vytvorili aj veľa pekných iných ozdôb. Myslím, že tu je už škoda slov a fotky budú hovoriť za všetko :)))








Možno pre mnohých, ktorý tento článok pozriete je to len také oničom.  A však je v tom kus srdca všetkých mojich prvákov.  A pre nich poriadny kus námahy popasovať sa z nožničkami, lepidlom a farbami. 
Podľa mňa je to krásna vianočná výzdoba robená od srdiečka :)
A už iba zapáliť poslednú sviečku a vrhnúť sa na vianočné prázdniny :)))


by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára