F TRIP: LONDON - ŽIVOT PODĽA SEBA

TRIP: LONDON


Tak a je to tu! Boli sme pozrieť ten slávny Londýn :) Cestu aj s ubytovaním som vyhrala v súťaži, takže sme len naplánovali termín a hor sa nato! 
Toto mesto sme si krásne počas troch dní užili. Zabavili sme sa, oddýchli sme si, pozreli pamiatky, ale aj moderné časti Londýna. 
Je to veľmi pekne miesto na výlet. Taký okružný poznávací výletik nie je zlý! Ale viem, že tu by som určite nežila :) Je to mesto plné hluku, kriku (na Oxford street ľudia po sebe doslova hučali a trúbili), všade samé zápchy a kopa ľudí... 


Odlietali sme z Bratislavy a v lietadle bolo minimum Slovákov - nato, že v Londýne by mal byť každý druhý Slovák to nebolo bohviečo. Cestu tam aj späť sme mali dobrú. Prežili sme. Nad Londýnom počas pristávacich manevroch to bolo trocha hektickejšie :) riadne turbulencie, ale dali sme to... trocha adrenalín :) 

Leteli sme ryanair-om typická letecká spoločnosť, ktorá najčastejšie lieta do Londýna.  Neletela som prvý krát takže som vedela, že čo ma čaká. Ale toto ??? Neviem prvý dojem po nástupe na palubu som mala, že toto nie je linka do Indie :) 







Počas pristávacích manevroch sme sa natáčali atď. veď to poznáte :) Ale mi sme si tam dali aj menšiu búrku :))) Prečo by nie ? Máme silne žalúdy.  Najprv to bolo v pohode :) Všetci sa smiali  ale potom nám už všetko jedno nebolo ... Troška (dosť) sme mali turbulencie ! Ale ustáli sme to :) Asi to modlenie predsa len zabralo ...

Na letisku sme zobrali batožinu a ide sa do ulíc Londýna :) 
Cestu vlakom do Londýna, potom cestu metrom po Londýne sme zvládli dobre a cca do dvoch hodín sme boli na hotely a vychutnávali sme si kávičku :)))






Boli sme ubytované v krásnom hotely IBIS v centre Londýna a k London eye sme to mali peši 10 minút, takže úžasne. Potom sme pozreli cestu metrom a môžeme isť. Zviezli sme sa na Oxford street a tam sme pozreli obchody. Potom sme prešli už na peši celé centrum (najmä pamiatky). Dali sme si krásnu prechádzku popri rieke - Temža. 
Všetko podstatné sme videli :)
Asi najlepšie je to vidieť na mojom zostrihu (videu).



Tu ste videli všetko podstatné z nášho tripu :) Ale dobrým zrkadlom sú aj fotky :) Tieto sú hádam najlepšie...









Len krátky zoznam veci, ktoré som si kúpila. 
Ich prechody pre chodcov do dnes nechápem :)))







Ako z pohľadnice :) Neverím, že som tu bola. 



Samozrejme sme boli na káve u Kate :) a tiež som si bola strihnúť selfíčko s Big Benom :)))












Ako pravá učiteľka nemôžem neodfotiť školu :) Ale tie uniformy a segregovanie na dievčenské a chlapčenské školy.  No neviem ?! Nie som toho zástancom. 


No toto je asi môj najväčší splnený sen.  Vidieť naživo Tower Bridge :))) Je to fakt úplný T.O.P. Brutálna stavba.  Strašne krásny most. 





Tu sme porovnali naše časy :) Jedna na Slovensku a druhá v Londýne, no stále spolu. 



Skapatá ale šťastná ležím na izbe troj hviezdičkového hotela, v ktorom máte mizerný signál na wifi. Ako správne ženy sme nemohli obísť predsa primark :) a kúpiť si tam nejaké tie šmakocinky :)))




A tu už sedíme v lietadle smer DOMOV :) Bolo krásne, ale stačilo nám... 
Ďakujem za výhru Očnej klinike Veselý OK :) Ďakujem za možnosť vidieť toto krásne európske mesto,  za možnosť poznať inú mentalitu...
Som rada, že som na Slovensku, ale ešte by som si takýto trip zopakovala. Nezabudnite sa pozrieť na moje video fakt strojí zato :) 

by ViErKa16

CONVERSATION

1 Comments: