F Dostala som parohy!? Alebo som bola zapiť spomienky na budúcnosť :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Dostala som parohy!? Alebo som bola zapiť spomienky na budúcnosť :)


Presne tak ako znie názov tohto článku, tak som sa cítila na začiatku uplynulého víkendu :) Ale konečne som si našla čas sama na seba, dala dokopy pár veci doma aj v práci, samozrejme som asi potrebovala už zresetovať hlavu a nabrať novú energiu. I keď vôbec neviem či som tu energiu nabrala lebo ako náhle mi zvonil budík v pondelok ráno bolo po úúúúúúúúúúžasnom víkende a po dobytých baterkách :/ 

Povedala som si, že dnes je predsa len MEDZINÁRODNÝ DEŇ ŠŤASTIA - takže budem šťastná :) Ja totiž verím, že šťastie je mentálne nastavenie mozgu a teda vo veľkej miere to ovplyvňujeme práve my sami :) TAK SOM ŠŤASTNÁ!!!  




Celú sobotu som trávila veľmi akčne :) Tak to mám totiž rada pre mňa nie je oddych doma na gauči. Viem aj to niekedy treba. Radšej som vonku, niekde na akcii alebo len tak spoznávam nové miesta. Sobotu som bola pozrieť celoslovenskú súťaž - polovnícku výstavu (tzv. parohy). Túto akciu navštevujem už hádam pravidelne a to nie som polovníčka :))) 

Rada si pozriem výstavne kusy :) A najviac sa mi vždy páčili daniele, muflóny atď. Myslím, že stačí keď Vám pridám pár fotiek lepšie ako opisovať niečo čo sa len veľmi ťažko dá vysvetliť :)









Dali sme si selfičko :)

No a večer konečne dlho očakávaná akcia! Koncert INÉ KAFÉ :))) Nenormálne som sa nato tešila. Milujem túto kapelu. Je hádam najlepšia slovenská kapela. Chlapci sú úžasní a opäť nesklamali. Boli brutálni. 

Zrenovovaný club ponúkol naozaj krásny koncert :) Dobre podmienky. Jediné čo môžem vytknúť sú barmanky, ktoré miestami boli trocha mimo. Potom však vysvitlo, že sa zaúčali a toto bola ich prvá akcia. Takže im je odpustené :))) 

Trošku zo začiatku haproval zvuk a meškanie kapely už hraničilo s mojím pohárom trpezlivosti, ale potom to chalani všetko napravili svojou nenormálne brutálne dobrou show. Milujem ich.




V klube som ich zažila prvýkrát, ale bolo to dobre :) I keď musím povedať, že na festivale sú strašne dobrí a vedia rozprúdiť dav ľudí (toto potvrdili aj tu). Jednoducho podľa mňa najlepšia slovenská skupina. Až si myslím, že je veľmi málo docenená.  




Bol to krásny oddychovo - akčný víkend.  Duracelky dobyté už len nech to vyhrám proti tej jarnej únave ... 
A aký ste mali víkend Vy?


by ViErKa 16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára