F City fest 2017 Žiar nad Hronom a koncert skupiny NO NAME - ŽIVOT PODĽA SEBA

City fest 2017 Žiar nad Hronom a koncert skupiny NO NAME


Akcia tohto leta! Inak sa nedá nazvať akcia City fest 2017 v Žiari nad Hronom. Neskutočná atmosféra, brutálne kapely, veľa ponúk pre každého a hlavne príjemný areál v parku Š. Moysesa. Jednoducho perfektný festival pre rodiny s deťmi, mladých aj postarších :) Každoročne sa sem veľmiiiiiiiiiii rada vraciam. Tento rok to bolo priam povinnosť. Pretože koncert tu mala moja obľúbená slovenská kapela NO NAME. 



Takýto úžasný program nás čakal. Koncerty napr. Katky Knechtovej, Adama Ďuricu, kapely Iné Kafé a mojej T.O.P.-ky NO NAME. 
Keď sme sem dorazili obehli sme stánky, trocha sme sa občerstvili. Stánky boli dosť drahé najmä mäso, cigánska atď. Ale langoše boli perfektné a pop-corn nesklamal. 



Keďže bolo veľmi teplo, tak ste sa mohli osviežiť napr. limonádou s ľadom, či pivkom :) 






Na prebratie sme tu mali aj kávičku! A tiež čerstvý pop-corn a americké hot-dogy. 




Takto ešte sa intenzívneho slnka sme si vychutnali Katku Knechtovú, ktorá dala svoje najväčšie hity :) a super rozprúdila atmosféru. 




Pre deti boli pripravené atrakcie od výmyslu sveta. A bolo hrozne teplo. Tak sa hodila aj skupina S hudbou vesmírnou, ktorá nám zahrala aktuálne JE NÁM TEPLO. A my sme sa tiež boli schladiť zmrzlinou v čiernom kornútku :) 




Prehupli sme sa do dlho očakávanej druhej časti koncertov. A konečne prišla skupina NO NAME. 
Boli neskutočne úžasný, famózny a jedinečný. Veľa skupín na slovensku je dobrých v rôznych žánrov. No podľa mňa sú nestarnúca klasika slovenskej hudby. 

Pre mňa boli jednoznačne to NAJlepšie na tohto ročnom Cityfeste. Záznam z koncertu si môžete vychutnať aj na mojom youtube channely :)


Atmosféra neskutočne perfektná!



No a nakoniec prišla ďalšia skvelá slovenská skupina, na ktorej som tiež vyrastala - Iné kafé. Predviedli nenormálne dobrú energiu a starý dobrý štýl, ktorý stále majú. 


Za mňa má tento festival jednotku s hviezdičkou. Je to tu fakt dobre všetko zorganizované a pripravené pre každého niečo. Ďakujem zase za krásny zážitok do mojej zbierky. Ak by som ho mala opísať jedným slovom tak VÝBORNÝ festival na Slovensku. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára