F Odpočítavam s Niveou do VIANOC - ŽIVOT PODĽA SEBA

Odpočítavam s Niveou do VIANOC


Vianoce budú dúfam biele :) Ale čo viem na 100% je, že budú modré. A to s adventným kalendárom od firmy Nivea. V prvom rada ich musím pochváliť za dobrý nápad. Výborne! Aspoň pred Vianocami nepriberiem :) Klasicky ako každý rok odpočítavam do Vianoc. Aj tento rok som to mala v pláne. Chápete prídete do obchodu a vyberiete ten najkrajší dizajn s chutnými čokoládkami vo vnútri. Tento rok prišla zmena!


Adventný kalendár prišiel za mnou. A prvýkrát nebol sladký.  Musím oceniť skvelý nápad s bohatým obsahom vo vnútri. Každý deň otváram poctivo po jednom okienku. Veľmi sa teším ako sa moja skrinka s kozmetikou napĺňa. Hneď je to obdobie do toho Štedrého dňa krajšie. Je super, že otváram okienka a nachádzam v nich užitočné vecičky od kozmetických produktov cez kozmetických pomocníkov až po vianočné dekoratívne drobnosti. 


Idem postupne (som na siedmom okienku), takže čo ma čaká viem len zo sprievodného listu. O to väčšiu mám radosť. Čakanie na Ježiška som premenila na malé Vianoce. 

Advent je očakávaním narodenia Ježiša. Je to čas, kedy sa môžeme pripraviť na túto významnú udalosť, ktorú nazývame Vianoce. Čo je Adventný kalendár? Je to zvláštny druh kalendára ukazujúci 24 dní spojených s kresťanskými Vianocami a dobou adventu. Kalendár slúži na odpočítavanie dní adventu ku štedrému dnu. Rozšírená je papierová verzia, v ktorej sa nachádza 24 políčok vyplnených malými sladkosťami, často čokoládou rôzneho tvaru. 



Ja som večným dieťaťom a nemienim s tým prestať. Rada si robím radosť a niektorými darčekmi z okienok určite urobím mini radosť aj niekomu inému. Máte adventný kalendár aj Vy?

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára