F V I A N O C E 2017 Merry Chrismas :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

V I A N O C E 2017 Merry Chrismas :)


Tento typ článku sa na mojom blogu už stal za tie 3 roky tradíciou. A Vianoce sú sviatky plné tradícií :) Tak som aj ja jednu vytvorila - stráviť celý večer s rodinou mimo internetu, oddýchnuť si, užiť si to s najbližšími a potom napísať o tomto krásnom dni článok. A samozrejme som dodržiavala aj kopu iných tradícií. 

Takto na úvod Vám chcem zaželať krásne Vianočné sviatky, lásku a pokoj do rodín, pohodu a radosť do najkrajšieho obdobia v roku a tiež veľa zážitkov počas zimných prázdnin či už budete na horách, doma alebo pôjdete ohriať kosti niekde do tepla. 



Vianočná ruža je pre mňa symbolom Vianoc. Krásne dotvorí atmosféru v domácnosti aj vonku. Vianoce sú pre mňa tak ako pre väčšinu ľudí, sviatkami strávenými s rodinou, priateľmi, vychutnávaním  si pohody a radosti. Zároveň aj začiatkom rekapitulácie aktuálneho roka. Človek rád veci rozoberá a utrieďuje si ich :) Teda aspoň ja som taký človek. Nerobím to stále, ale teraz je na to čas ako stvorený :) 

No vráťme sa k tým tradíciám. Na rekapituláciu bude ešte predsa len čas. Vianoce si neviem predstaviť bez klasiky. Klasika je pre každého iná. Pre mňa je to čajové pečivo, oriešky, sušené ovocie, vanilkové a orechové rožky, oplátky, trubičky, ovocie a určite ryba a zemiakový šalát. 















Nikdy sa na Vianoce "neprežieram" snažím sa len do sýtosti najesť! Zvyky z môjho regiónu sú slíže s mliekom, oplátky s medom, nič iné výnimočné :) Jednoduchá klasika. Štedrovečernú večeru klasicky trávime spolu za jedným stolom a v pozadí nám ide klasická rozprávka, ktorú sme asi 100x už videli. 

Darčeky mi chodili už pred Vianocami. Niektoré som odbalila hneď iné som si nechala pod stromček. Dostala som samé užitočné veci, veci ktoré som dlho chcela, veci ktoré som potrebovala a plánovala si ich kúpiť. 


No ale predsa sa len našlo niečo čo ma prekvapilo, čo som nečakala a čo mi fakt vyrazilo dych! Raz v živote som už pila zlato vo víne. Preto som sa tak potešila, keď som to zbadala :) Super! Hovorím si ochutná to aj moja rodina. Ďakujem Ježiško!




Krásne Vianoce! Perfektné zážitky a plno smiechu s rodinou a priateľmi Vám ešte raz želám :) A Vy ste dostali čo? Aké tradície dodržiavate? Čo pre Vás znamenajú Vianoce? 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára