F MUFUZA mužstvo futbalových zázrakov - ŽIVOT PODĽA SEBA

MUFUZA mužstvo futbalových zázrakov


Mufuza je futbalové mužstvo zázrakov. Tento team tvoria známi herci, moderátori, športovci so srdcom a veselou dušou. Majú za sebou dlhú šnúru existencie a konečne som ich videla aj ja naživo. Buďme troška kritickí, futbal nič moc, no šou to bola dobrá. 

Futbal trval a hral sa netradične, dve bránky a podstata zostala. Pridala sa však veľká dávka vtipu, zábavy, komentárov, vtipných mini-scénok atď..


Šašo alias Ivo Hlaváček zabával deti pred futbalom. Výsledok- stretnutie medzi mufuzou a starými pánmi z Dubového dopadol vyrovnane. A my sme sa mohli vrhnúť na program a vystúpenia. Musím povedať, že to im išlo omnoho lepšie :)

Vystúpenia na ľudovú nôtu, Tomáš Bezdeda s kapelou, Suvereno, Samo Tomeček, sólisti SND, medzi hudobnými vystúpeniami sme mali možnosť si zaspomínať aj na obľúbenú šou "Vtipnejší vyhráva" a mnoho iných... 

Celodenná akcia to bola dobrá, zorganizovaná do poslednej bodky, stánky s občerstvením pripravené, o pitný režim postarané, priestor pre divákov dostatočný. Škoda len toho počasia, to totiž až tak s nami nespolupracovalo a miestami sa objavil dážď. Nuž čo človek si nenavyberá. 












Napriek všetkému som sa skvelo bavila, videla a hlavne počula skvelé vystúpenia muzikantov, spevákov, sólistov SND a spomenula som si aj na šou "Vtipnejší vyhráva". Takže dávam tomuto víkendu jednotku s hviezdičkou :) 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára