F Špión, ktorý ma dostal :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Špión, ktorý ma dostal :)


Ou je! Myslím, že by som zapadla :) Čo myslíte? Každopádne nechodím často do kina a recenzie, resp. články o filmoch nie sú na mojom blogu priorita. No keď ma niečo zaujme, tak prečo nie. A práve film "Špión, ktorý ma dostal" je moment, kedy som si povedala poďme do kina na babskú jazdu. A neoľutovala som. Film, ktorý Mila Kunis natáčala minulý rok v centre Prahy a kde zobrala celú rodinku na výlet dorazil do kín.  


V skrate jedná sa o film, v ktorom je na prvom miestne kamarátstvo dvoch Američaniek. Z názvu správne tušíte, že sa tu koná mierna zápletka v podobe špióna, ktorý ju dostal. 
Film je plný vtipných momentov, ktoré vytvára najmä kamoška v hereckom obsadení Kate McKinnon. Takúto kamošku by chcel mať každý :) Dej sa začína odohrávať v Amerike, kde Mila Kunis spozná muža, tj. tajného špióna (ona o tom nevie) zamiluje sa a začnú spolu chodiť. Film naberá grády potom čo Mila dostane kopačky formou sms-ky. Následne zistí, že jej ex-frajer bol tajný špión. Dej graduje a postupne sa presúva cez Paríž, Berlín, Viedeň až do Prahy. Možno teda povedať, že je to aj film, ktorý len pár milimetrov "lízol" Bratislavu. 

V celom filme sa dáva na prvé miesto priateľstvo dvoch kamošiek. V deji sú naznačené praktiky špiónov a tajný svet. Dej sa odohráva vo viacerých mestách, ktoré sú vo filme pekne ukázané. Dokonca sa do filmu dostali aj české názvy ako Ústi nad Labem... a časť českej piesne :) Zato si u mňa šplhli. 

Obe kamošky sa musia za pochodu naučiť bojovať so zločinom a čelia zabíjaniu a počas akčných naháňačiek po mestách zažívajú veselé príhody. Vo filme je hneď niekoľko ozaj vtipných momentov. Zo sveta tajných tu pozorujeme špióna CSI či ruskú zabíjačku.  Na koniec filmu zisťujeme, že je všetko na správnom mieste a Milu Kunnis naozaj špión dostal :)  LENŽE otázka je - ktorý? 


Keďže do kina nechodím často, tak už keď som tam si doprajem. Nezjedla som to sama. Každopádne odporúčam ísť na tento film. Schuti sa zasmejete a naozaj si pritom oddýchnete. Ponaučenie z tohto filmu znie: Never veciam, aj keď vyzerajú dobre a správne. No a tiež to, že priateľstvo netreba podceňovať. 





Verím, že som Vás navnadila a neprezradila všetko :) Film hodnotím pozitívne a cením jeho dôvtip :)

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára