F Instagramový raj Pink Garden v Bratislave - ŽIVOT PODĽA SEBA

Instagramový raj Pink Garden v Bratislave


V Bratislave v poslednej dobe otvorili v centre mesta nový podnik. Totálny raj pre instagramistov, influescentov a všetkých ľudí pôsobiacích na sociálnych sietiach. ALE samozrejme nie len pre nich. Tiež to môže byť aj pre milovníkov ružovej :) Pink garden je podnik na Laurinskej ulici v starom meste v Bratislave. Tento podnik má hneď viacero vecí čo iní v meste nie: Kvetinová stena, ružová farba, romantické posedenie. 
Celý podnik je naozaj ružový :) A musím povedať, že z vonku to celkom oživilo aj celú ulicu v meste. Vďaka vonkajšej kvetinovej výzdobe tento podnik jednoducho neprehliadnete. Za celým podnikom stojí známa slovenka Zuzana Plačková, ktorú sme aj v podniku stretli. A ževraj (aj podľa instagramu) je tu pomerne často, začo má u mňa plus. Lebo napr. ako majiteľka podniku by tu nemusela vôbec byť. Počas našej návštevy si rozumela aj s personálom a pri požiadaní o fotku bola milá a ochotná. Za mňa má plus, videla som ju prvý krát v živote naživo a bolo to v pohode. Inak k tomu personálu bol fakt milý a ochotný. Myslím, že fotky hovoria za všetko. Vrelo odporúčam tento podnik a držím mu palce. 


Takýto podnik v Bratislave zatiaľ nebol. Takže sa teší pomerne veľkému úspechu domácich a zahraničných návštevníkov. Chodia sem nie len mladý, ale aj starší či cudzinci. Všetci si samozrejme fotili výzdobu, kvety a koláčiky. A tie boli fakt dobré, chutné a raz začas takto zhrešiť sa oplatí. Keď sme tam boli mi akurát sa im minuli makronky :/ Takže sme zvolili túto trojkombináciu a teda neľutujeme. 
















Inak raz mi niekto povedal, že život nie je ružový a plný jednorožcov. ALE zdá sa Vám tam málo ružovej. A dokonca jednorožec má modrý melír. Takže! :))))

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára