F Meridiana Bojnice - ŽIVOT PODĽA SEBA

Meridiana Bojnice


Miesto na oslavu, party, posedenie... V okolí Prievidze je to jednoznačne Meridiana v Bojniciach. Je to miesto s atmosférou, milou obsluhou, chutným jedlom v tom najpríjemnejšom prostredí. My sme tam boli obedom osláviť promóciu. A to fakt neľutujem. Jedlo bolo naozaj veľmi veľmi chutné. Obsluha bola fakt milá a ochotná. Prostredie je na jednotku. 




Boli sme počas týždňa na obedné menu a bola som prekvapená koľko je tam ľudí. Plná reštaurácia hovorí za všetko. Na obed sme si dali kuracie soté, vyprážané rybie filé, mäso na kapuste so žemľovou knedľou (áno zabudla som názov tohto jedla, ale bolo fakt dobré, to asi preto).  

Zároveň musím povedať, že v reštaurácií bola s nami okrem rodiny aj starká. A tá ma 90 rokov. Obsluha jej vyšla v ústrety :) A spolu s ňou sme si to užili. Bola fakt super a musím povedať, že aj ona si to užila. A bola si plne vedomá, že je tu najstaršia. No, ale predsa život si treba užiť. Tým sa riadi celý život, tak prečo by to mala meniť :) Tak bola pekne s nami. Som veľmi rada, že som mohla v príjemnom prostredí stráviť krásne chvíle so svojou rodinou. 

Inak moji drahí mi urobili krásny darček k promócií, teda okrem tohto obedu. Dostala som krásnu mikinu mojej Alma mater. Strašne som ju chcela. Môžem hrdo nosiť. A doma ma už čakal kuriér. Kuriér s boxom ruží. A to som fakt nečakala. Bolo to veľké prekvapenie. Takže ďakujem svojej rodine. 







A čo poteší Vás? Máte radi prekvapenia? 
Spojiť chutné jedlo, príjemné prostredie a ľudí na ktorých Vám záleží, tak to je snáď najlepšia kombinácia na oslavu. Meridianu môžem len odporučiť. A dávam pomyselný klobúk dole. 
Ďakujem za prekvapenie aj keď ja tie nemám až tak rada. Toto naozaj vyšlo. A mikinu budem určite hrdo nosiť. Ak máte o ňu záujem nájdete ju v Infocentre v Právnickej fakulte UK alebo si ju môžete objednať cez internet. Kuriér s ružami bol fakt TOP. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára