F Rajecké Teplice Vás jednoducho očaria! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Rajecké Teplice Vás jednoducho očaria!


Ahojte priatelia! Opäť článok z mojich srdcových Rajeckých teplíc :) Neviem ani ako začať a čo vlastne napísať veď toľko článkov som im už venovala! Tak len veľmi stručne. Majú zase niekoľko noviniek okrem krásneho, veľkého obrazu, ktorý vysvetľuje z kadiaľ sa berie tá liečivá voda (pozri titulný obrázok) aj krásne nové Natural Spa. Ktoré Vás očarí farbami, rozmiestneným v areály, ale aj samotnou ponukou. V meste pribudli hojdačky a letná čitáreň na námestí. Opäť sme si dali kávu a zákusok v skvelej cukrárni (stalo sa to zvykom) a úžasne sme si oddýchli v krásnych slovenských kúpeloch. Už dávno neplatí, že je to len pre dôchodcov. A ak to niekto povie, asi ešte nebol v takom poriadnom Spa alebo nenavštívil Aphroditu v Rajeckých Tepliciach. 



Pre tých, ktorí nečítali moje predošlé články. Ja to tu milujem! Je tu podľa mňa absolútne krásne aj mesto aj samotné kúpele. Stále tu čosi vylepšujú najnovšie revitalizujú viaceré priľahlé parky. 

Kúpele Rajecké Teplice s aktívnym oddychom, regeneráciou pohybových schopností, liečebnými procedúrami, príjemným ubytovaním, dobrou stravou a kvalifikovaným tímom odborných lekárov Vám zaručujú príjemný a kvalitný pobyt.

Kúpele Rajecké Teplice patria medzi najkrajšie a najznámejšie kúpele na Slovensku. Kúpele Rajecké Teplice zo západnej strany lemujú skalné útvary Strážovských vrchov, na východe je to pohorie Malej Fatry. Kúpele Rajecké Teplice a ich blízke okolie ponúkajú bohaté možnosti na aktívne trávenie voľného času a na svoje si prídu takmer všetci milovníci prírody a športu. Žriedla termálnych prameňov majú vďaka 38°C teplej vody vynikajúce liečivé účinky.

Pre tých, ktorí nevedia - Rajecké Teplice  sú mesto ležiace v Žilinskom kraji. Počtom obyvateľov 4. najmenšie mesto na Slovensku. Prírodné termálne liečebné kúpele v tomto meste patria medzi najznámejšie a najpríťažlivejšie na Slovensku. Pod správu Rajeckých Teplíc spadá aj mestská časť Poluvsie.

Ja osobne odporúčam aj ako krásny jednodňový výlet, prechádzka po meste zakončená v Spa Aphrodite predsa nemôže byť zlá. Mám to odskúšané a je to perfektné. Určite odporúčam navštíviť aj ich novú zónu NATURAL SPA 

Ak vôbec nič o tomto mieste neviete, tak na ich stránke zistite všetko potrebné, hlavne o bazénoch a ich liečivej vode si môžete prečítať tu. 






















Všetkým, ktorí tu ešte neboli prajem krásny výlet. Verím, že sem zavítate, napr. počas nadchádzajúceho leta! A tým čo tu boli som dúfam spravila dostatočnú chuť si to zopakovať. Ja osobne verím, že sem toto leto ešte prídem. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára