F Jeden z najkrajších vrchov v Malej Fatre ? Kľak 1 352 m - ŽIVOT PODĽA SEBA

Jeden z najkrajších vrchov v Malej Fatre ? Kľak 1 352 m

 


Tak toto je výhľad pre Bohov :) Asi z každého vrchu, ktorý má výhľad na krásnu prírodu je nádherný pohľad. Tento raz sme absolvovali turistiku na vrch KĽAK. Nie je to žiadna vrcholová, vysokohorská  turistika, ale tá prechádzka stojí za to. Kľak je vrchol v Malej Fatre a je pomerne navštevovaný najmä kvôli východu slnka, vraj stojí za to. Pri dobrom počasí je tu naozaj krásne. 


Vrch je vo výške 1 352 m. Prechádzka je stredne náročná. Zvládnete ju aj s deťmi (stretli sme takých) či na bicykli. Pri chôdzi sa môžete kochať krásnou prírodou, mierne do vrchu to dá zabrať kondičke. Pri vrchu sa nachádzajú kamene. Čo mi pripomenulo Tatry :) 
Pri pohľade z vrchu si človek uvedomí, akú krásu máme na Slovensku. Pohľad na celú Rajeckú dolinu je ozaj krásny. 

Na samotnom vrchole nie je nič! Len príroda a výhľady :) Aj keď je tu viac ľudí, tak je tu dosť miesta. Za odmenu sa treba posilniť, nie? My sme tak urobili v blízkom salaši - Salaš Kľak Fačkové sedlo. Pochutili sme si na obede. 

Fotky v článku hovoria za všetko. Snažila som sa zachytiť všetko, ale niekedy povie viac video :) Tak na mojom Youtube nájdete aj krásne video z celého výstupu! Nájdete ho tu.



A mám pre vás aj jeden tip pre to, aby ste podávali lepšie výsledky. Skúšali ste už kolagén? Môžete ho zakúpiť na rôznych eshopoch, no napríklad aj na fit4you.fit. Kde nájdete aj ďalšie super veci. Kolagén je výborný na spevnenie a to na turistike potrebujete. A okrem neho aj ďalšie vitamíny. Dopĺňate si ich k strave? Napíšte mi! 






















Verím, že som Vás navnadila na krásny výlet do prírody nášho Slovenska. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára