F Toto leto je iné ako tie pred tým letá - ŽIVOT PODĽA SEBA

Toto leto je iné ako tie pred tým letá


Fúúúúha to akože fakt, že polka dovolenky, leta za nami? Človek tomu nejako nemôže uveriť. Teda neviem, ako Vy? Mne to ide strašne rýchlo. Ani neviem ako, veď už je August? Takže do Vianoc je čo raz bližšie. Preboha! Toto je jednoducho trošku "divný" rok. Tak ale musíme to brať pozitívne. Ako sa to hovorí, že všetko je len uhol pohľadu :) A ak myslíme pozitívne, tak je ešte polka leta pred nami :) 

Tento rok sa odzrkadlil aj na dovolenke. Všetci vieme, že súčasná situácia  je- povedzme to zvláštna. Ja v posledných rokoch preferujem dovolenku na Slovensku, pretože už roky hovorím, že Slovensko je krásne. A treba podporovať veci tu. Jasne, je čo vylepšovať ale zase je to len ten istý uhol pohľadu. Takže v podstate sa u mňa nič zásadne nezmenilo. Obmedzila som nejaké aktivity a v podstate som to prijala ako výzvu. Konečne byť doma a využiť ten dom, dvor, trávnik, bazén. A tráviť v pokoji leto s menším výletom po Slovensku. S viacerými výletmi po Slovensku. Mohli ste vidieť aj rôzne články na blogu. 

A musím povedať, že človek v polke leta naozaj ocení ten dom a bazén na dvore! Už len skvelú hudbu a drink k tomu. Sveta žiť! A zrazu človek zistí, že čo mu je vlastne treba. A to som ani netušila, keď som si kupovala túto nafukovačku, aké bude mať priam až 100 percentné využitie. Ešte šťastie, že som zahla do uličky zľavy :) Pridávam sem vám odkaz na jeden portál, kde môžete zohnať rôznu zľavu na rôznych weboch, takže pokojne pozrite a uvidíte či tam nie je niečo aj pre vás! Podľa mňa si tam niečo ale nájdete. Ako aj my... 

Aspoň som pochopila podstatu frázy - Ku šťastiu málo treba. Takže toto obdobie ma naučilo veľa a stále učí. Tak aspoň vidíme, že aj kríza môže byť výzva. Moje výlety po Slovensku môžete sledovať tu na blogu alebo na Instagrame, takže Vám tu nebudem dávať žiadne info k tomu. 

Kam cestujete v tomto období? Ako trávite leto vy?

Užite si ešte zvyšok leta kdekoľvek budete!
byViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára