F Vianočné trhy 2020 Piešťany - ŽIVOT PODĽA SEBA

Vianočné trhy 2020 Piešťany

 

Tento rok bol mimoriadny, náročný, iný. Jednoducho ako z inej dimenzie :) Musím povedať, že tento rok som sa mnoho nových veci naučila, mnoho som pochopila, v mnohých veciach som sa posunula dopredu. Zistila som čo všetko dokážem, kde sú moje limity. Vystúpila som z komfortnej zóny a začala som otužovať a pravidelne behať, či cvičiť. Zdokonalila som sa v mnohých smeroch. Update som vizuálnu stránku blogu. Áno, viem tento rok tu nepribudlo veľa článkov,  ale o to boli tie čo som napísala hodnotnejšie. Jasné, že sa mi nepodarili aj nejaké veci,  ale treba sa sústrediť na to pozitívne. Ja totiž beriem život tak ako ide a čo ešte nemám,  to nepotrebujem. Zároveň nie som ten typ, ktorý si dáva nejaké veľké prehnané ciele. 

Tento rok sme predsa len stihli nejaké vianočné trhy ak sa to tak dá povedať. Aj tie boli totiž iné ako by človek za bežných okolnosti očakával. Rozostup a odstup od ľudí, prechádzky osamote v minimálnom kontakte s ľudmi, dezinfekcia a rúško. No aspoň sme mali stále čisté ruky a nebola nám zima, to rúško fakt vie zahriať :) toto pochopí len ten, ktorý má naozaj stále na sebe nasadené poriadne rúško. No a tento rok sme si dopriali tradičnú lokšu a punč. A je to iné ako keď sme si doma varili punč, predsa len tá atmosféra mesta a ten psychický oddych, ktorý nastane pri prechádzke je nenahraditeľný. 

Bol to veľmi pekný a príjemný výlet a musím povedať, že v Piešťanoch som prvý krát v zime. Vždy zavítam do tohto mesta len v lete resp. na konci leta, to už je tradícia. V zime majú tiež svoje čaro. Prijemne sme prešli časť kúpelného ostrova, pospomínali ako to tu v lete žije. Pozreli vianočnú výzdobu a prešli mestom k námestiu. A tam boli 4 stánky s občerstvením a množstvo pekných kúskov v rámci výzdoby. To bolo naozaj milé, že výzdoba tu bola nie len tradičná veniec, stromček ale tiež niečo iné ako majú všade na Slovensku. Mňa najviac zaujal medovníkový domček či pošta Ježiškovi. Toto sú milé veci, ktoré ocenia hlavne deti. Ale aj dospel, í len sa na to treba pozrieť z iného uhľa pohľadu. 

Krásny drevený betlehem len dotváral atmosféru. A musím povedať, že vôbec mi nevadilo, že tu nebolo množstvo stánkov ... Práve naopak v menšom to bolo celkom milé a príjemné. Sneh tu pripomínali iba drevený snehuliaci :) 

Keď sa zotmelo mesto sa ponorilo do krásnej vianočnej atmosféry a tam som už naozaj cítila, že idú Vianoce. Ja tieto sviatky milujem, svetielká zbožňujem a celkom tieto všetky ja veľmi môžem. A musím povedať, že tieto sviatky keď budem doma vôbec mi to nebude vadiť. Vianoce totiž budú tak či tak a ja si ich plánujem urobiť v príjemné atmosfére. A z výletu si treba priniesť darček, tak som si priniesla tématický kúpelné oplátky.


















Tak som rada a šťastná, že som absolvovala aspoň nejaký výlet a vianočné trhy a to v rámci možnosti. 
A kde ste boli Vy? 
 
by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára