F Skvelý tip na sladké pokušenie a potešenie? Cukríky s vlastnou potlačou spĺňajú všetko - ŽIVOT PODĽA SEBA

Skvelý tip na sladké pokušenie a potešenie? Cukríky s vlastnou potlačou spĺňajú všetko

 


Takto toto je dva v jednom :) A to hovorím v plnej vážnosti. Neviete čo dať človeku, ktorý má všetko? Chcete niečo originálne, iné, nevšedné? Neviete ako spropagovať svoju firmu či prácu? Alebo jednoducho chcete len niečo výnimočné k vianočnej pohľadnici? Toto je riešenie! 
 
Len nedávno som takto rozmýšľala aj ja. Proste som chcela niečo originálne na Mikuláša a hlavne nech to splní efekt a je to účelné. Našla som túto skvelú firmu Karamelo

Toto je jednoducho pokušenie v podobe sladkej maškrty a potešenie k rôznym životným udalostiam. Takže dva v jednom. Chutná krovka nič nepokazí a je dokonca dostatočne veľká na váš odkaz pre ľudí. Firma vyrába krovky na reklamné účely, ale i na významné životné udalosti, ktoré proste chcete, aby si ľudia pamätali. Či už ide o svadbu, narodeniny, krstiny, k Vianociam alebo k iným sviatkom. 

My sme si objednali krovky k Mikulášovi a to s vianočným rozprávkovým motívom. Pretože chceme ľudom v našom okolí milo zapriať Veselé Vianoce. A dokonca môžete pridať aj vlastnú fotku :)  Musím sa priznať, že celé to do konca dotiahla moja sestra, ktorú poznáte pod menom Aďulik Sun. Tiež tvorí aktívne veľmi úspešný blog. 

Samotná firma má na svojej stránke veľa motívov. Stačí si len vybrať. Vedia vytvoriť aj s logom, fotkou, prianím v rôznych farebných kombináciách. Samotný balík kroviek si môžete kúpiť už od jedného kilogramu za cenu od 20 eur, čo je podľa mňa za originalitu darčeku, či reklamy úplne prijateľné. 
 
Krovky sú chutné, mäkké a lahodné vo vnútri. Samotný obal s fotkou či nápisom je nadizajnovaný  veľmi pekne, decentne. Proste žiadna nekvalita. 

My sme boli veľmi spokojní zákazníci. A musím povedať, že komu som takúto krovku dala, bol veľmi milo prekvapený a potešený zároveň. Jedinečný vianočný rozprávkový rodinný dizajn bol perfektnou voľbou.








 

Tak a Vianoce môžu prísť. Toto predvianočné obdobie nám veľmi milo a nenútene oživili tieto malé chutné krovky a mnohým ľudom v okolí vyčarili úsmev na perách. A presne o tom to je. Som rada, že sme túto firmu našli a urobili si takto radosť zo života a to nie len my ale aj naším známym či priateľom.

Touto cestou vám, mojim čitateľom chcem zapriať pokojné a ničím nerušené Vianočné sviatky. Buďte zdraví a milí k sebe. A nezabudnite ani v nadchádzajúcom roku 2022 žiť svoj život podľa seba. Ďakujem vám za priazeň a píšeme si opäť v novom roku :) 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára