F Značka, ktorú netreba podceňovať! + 2 tipy pre vlasy a pokožku tela - ŽIVOT PODĽA SEBA

Značka, ktorú netreba podceňovať! + 2 tipy pre vlasy a pokožku tela

 


Tak toto je mimoriadne komplexný článok na značku Ziaja. Skúšala som rôzne druhy produktov, na rôzne časti tela dostatočne dlhú dobu, aby som vedela čo najlepšie posúdiť ich vplyv. A musím povedať, že túto značku rozhodne netreba podceňovať. Niektoré z výrobkov prekvapili, iné boli priemerné a porovnateľné s inými produktami od iných značiek. Ale teda pekne postupne, poďme na to! 

Všetky produkty nájdete na e-shope elnino.sk  Tam som ich našla aj ja. Skombinovala som produkty, ktoré bežne používam. Testovala som dlhšiu dobu, za rôznych podmienok. A tu je výsledok. 


PREČO NEPODCEŇOVAŤ TÚTO ZNAČKU? 


Predtým ako si predstavíme jednotlivé produkty, nedá mi nepovedať čo to o samotnej značke. Ziaja je značka, ktorú vytvoril a založil farmaceut v Poľsku. 

Vytvoril hlavne prospešnú a cenovo dostupnú kozmetiku. Dnes je táto značka moderná, technologická, vyspelá, používa lokálne suroviny a netestuje ich na zvieratách. 

Samotná značka sa zameriava na vlasovú, telovú a pleťovú kozmetiku. Nepoužívajú parabény ani farbivá. Za mňa mimoriadne oceňujem vysoký obsah kozieho mlieka, ktoré je prospešné pre ľudí s citlivou a suchou pokožkou. Dnes značka okrem tejto zložky používa aj iné ako napríklad olivový olej, harmanček, kakaové maslo či výťažok ruže alebo jazmínu.  




Regeneračný balzam na pery pre ženy ZIAJA COCOA BUTER je najpredávanejšia varianta, síce je bez ochrany SPF, za to svoj účel balzamu na pery plný na 100%. Cena cca 1,50e až 2 eura za množstvo 10 ml - je to za mňa primerané. Príjemná konzistencia bielej farby sa ihneď po aplikácií vstrebáva do pier. 

Samotné balenie nie je štandardné, teda nie je to typický balzam v tube. A aplikácia je pomocou aplikátora, ktorý je na vrchu malého balenia. Trošku neforemná aplikácia, keďže pred použitím musíte dať dole vrchnáčik a šikmou stranou oprieť o spodnú peru. Následne riadne stlačiť mäkký obal produktu a aplikovať balzam na pery. Toto považujem za miernu nevýhodu tohto produktu. A to je asi jediná.

Balzam je dostatočne hustý, priliehavý k perám, hneď sa vstrebáva a účel balzamu plní na výbornú. Je bez pigmentácie, pery zostávajú bezfarebné s miernym leskom. Sú vyživované z vnútra a určite vás prekvapí jeho príjemná vôňa. Krásna kakaová vôňa je omamná nie len pre pery ale aj pre váš nos. Neskutočne príjemná vôňa, ktorú chcete aj zjesť. 

Výhodou je príjemná vôňa, mimoriadne dobre vstrebávanie sa do pier. A určite ho ocenia ženy, ktoré majú suché pery, prípadne potrebujú dostatočne hydratovať v krátkom čase pery. Prípade ak chcete pery chrániť pre vysušením, tak ako ja počas lyžovačky. Naozaj samotný balzam na pery, jeho konzistencia, skvelá kakaová vôňa, dostatočná hydratácia pier sú skvelé výhody tohto produktu. Ale za mňa samotná aplikácia a obal produktu znižuje kvalitu tohto produktu. Proste som zvyknutá na klasiku - balzam v tube. A v tomto zrejme nebudem jediná. Je to trošku nekomfortné. 




TO NAJLEPŠIE PRE RUKY? RUKY VÁM POĎAKUJÚ!


Priznávam sa toto som mala objaviť omnoho skôr. Veľmi veľmi odporúčam. Toto je presne to, čo vaše ruky potrebujú. Krém na ruky ZIAJA CASHMERE s bambuckým maslom budete milovať. Hneď na úvod treba povedať neodolateľnú cenu 1,50 eur za 100 ml. Je skvelá. Krém na ruky je bielej farby a má mierne hustú konzistenciu na olejovom podklade.  

Mimoriadne rýchlo sa vstrebáva do pokožky, na rukách mate hneď luxusný pocit hydratácie a samozrejme nechýba mimoriadne skvelý čuchový zážitok. Pri dlhodobejšom používaní máte pocit dostatočnej hydratácie, zjemňuje sa pokožka na rukách. Pokožka je jednoducho jemná, zvláčnená, zregenerovaná a viditeľne mladšia. Toto považujem za výhodu produktu. 

Za výhodu považujem tak isto fakt, že konzistencia je skvelá a mimoriadne rýchlo sa vstrebáva. Aplikácia je štandardná ako pri kréme na ruky. Je ideálny do kabelky, na pracovný stôl či kdekoľvek v domácnosti. Tento krém ocenia najmä tie ženy, ktoré chcú mať krásne vyživené ruky. A hlavne ide im o hydratáciu. Za výhodu považujem, že ruky sú naozaj premastené a krém sa vstrebáva do pokožky. Ruky nezostávajú mastné a nezašpiníte si prebytočnou mastnotou nič iné. 

Krém obsahuje bambucké maslo, ktoré dodáva celkový vitálny vzhľad, hydratuje, vyživuje, upokojuje a zjemňuje. Tento produkt ocenia aj ľudia, ktorí majú namáhanú kožu, pretože obsahuje kašmírové proteíny. A tento kašmír zrejme môže aj za tu krásnu vôňu, ktorá je priam opojná. 

Tento krém má krásnu vôňu, jemnú konzistenciu, výborne sa vstrebáva, pomerne rýchlo dokáže premeniť suché ruky na zjemnené, zvlhčené bez pocitu suchosti. Cena a kvalita je úplne fenomenálna. Nevýhodu som tu hľadala márne. 







ABSOLUTNE SKVELÝ TIP PRE POKOŽKU TELA? 


Toto je skvelý produkt pre pokožku tela. Jednoznačne úžasné ochranné telové mlieko pre veľmi suché telo a dehydrovanú pokožku (za mňa nie len pre takú) ZIAJA ARGAN OIL je v cene do 4 eur za 400 ml - mimoriadne skvelé. 

Telové mlieko s arganovým olejom je určené pre suchú pokožku a patrí medzi najpredávanejšiu značku. Dovolím si tvrdiť, že tento produkt nie je len pre suchú pokožku, i keď tej neskutočne pomôže. Vo všeobecnosti si dovolím tvrdiť, že produkty tejto značky keď voňajú, tak voňajú neskutočne. Ako prvé vám pri tomto produkte udrie do nosa krásna, jemná, príjemná vôňa. Skvele hydratuje pokožku celého tela. Túto hydratáciu oceníte najmä v lete, no nie len vtedy. Za obrovskú výhodu považujem bezkonkurenčnú cenu. 

Ďalšou výhodou je určite aplikácia. Tento produkt je v tvrdej tube, ideálne na postavenie k posteli na nočný stolík, do kúpeľne na poličku či kdekoľvek. Aplikácia je pomocou aplikátora na vrchnej časti tela fľaše. Prostredníctvo aplikátora pri jednom stlačení dostanete dostatočné množstvo do ruky pre jedno natretie. Toto telové mlieko je bielej farby, príjemnej konzistencie, dostatočne hustý. Veľkou výhodou je toto pumpičkové dávkovanie.  Mimoriadne dobre hydratuje pokožku celého tela. Dávkovanie je mimoriadne jednoduché prostredníctvom aplikátora. 

Telové mlieko krásne jemne, neutrálne, nevtieravo vonia. Výborne hydratuje pokožku tela a skvelo sa vstrebáva do pokožky. Telo ešte na druhý deň vonia a nezostáva mastné. Tento produkt snáď nemá ani nevýhodu. Aspoň ja som naozaj nenašla žiadnu. Asi len to, že ak je niekto závislí na éterickej vôni, tak tú v tomto prípade nenájde. 








VÝŤAŽOK OLÍV PRE KRÁSU? 


Keď sa spoja kvalitné ingredencie, prospešne pokožke a cenová dostupnosť vzniknú tieto príjemné dva produkty. Za mňa presne tie dva, ktoré sú najpoužívanejšie. Denný pleťový krém pre normálnu a suchú pleť pre ženy, vyživuje a regeneruje, určený je pre všetky vekové kategórie, síce nižšej ochrany, ale za to veľmi dobrej konzistencie. Množstvo 50 ml za cenu do 2 eur je mimoriadne prijateľne. 

Samotná značka v tejto rade stavila na zelené listy olivovníka. A tak tieto produkty poskytujú významné benefity. Listy zelenej olivy ukrývajú v sebe látku - oleuropein, ktorý je známy ako prírodný antioxidant s upokojujúcimi účinkami. 

Denný pleťový krém ZIAJA NATURAL OLIVE +UV je perfektný krém na suchú pleť, má výbornú konzistenciu, ktorú ocenia najmä ženy, ktoré chcú mať svoju pleť hydratovanú a vyživenú či mimoriadne premastenú. Krém je biely skvelej hustej konzistencie. Nemusíte ho na tvár nanášať veľké množstvo, aby ste docielili výsledný efekt. Výhodou tohto krému je jeho konzistencia a skvelá hydratácia v zime. Za najväčší benefit hodnotím pomer kvality a ceny. Mierna nevýhoda je, že niekomu nemusí zapasovať práve hustá konzistencia tohto produktu a fakt, že sa trošku dlhšie a ťažšie vstrebáva do pokožky pleti. 

Ďalším produktom tejto rady je micelárna voda ZIAJA NATURAL OLIVE, ktorá je určená pre všetky typy pleti. V cene cca 2 eura za množstvo 200 ml je super. Fantastický jemná pleťová voda, ktorá plní svoj účel na 100%. Krásne jemne čistí pleť, nevysušuje, je príjemná, nedráždi pokožku. Toto všetko považujem za výhodu. Miernou nevýhodou je, že ak máte viac mejkapu musíte opakovane použiť, využiť väčšie množstvo prípravku. Na bežnú dennú rutinu je ako stvorená. Aplikácia je štandardná.  Samotná micelárna voda má však trošku problém pri vodeodolnej špirále. 






POPULÁRNE KOZIE MLIEKO? A 1 TIP NA DOKONALÉ KOMBO PRE VLASY? 


Toto je za mňa absolútny top tejto značky! Šampón a kondicionér s kozím mliekom sú niečo nenormálne úžasné pre moje vlasy. Tento produkt odporúčam vyskúšať všetkým. Posilňujúci šampón na vlasy s keratínom ZIAJA GOAT S MILK je určený pre ženy a v množstve 400 ml za cenu do 3 eur je brutáááálny. Pomer cena a kvalita je mimoriadna výhoda. 

Tento šampón je určený pre všetky generácie, pre suché alebo oslabené vlasy. Je skvelý v tom, že perfektne plný čistiacu funkciu, ale hlavne pomáha upravovať poškodené a oslabené vlasy. Ak ho budete používať dlhšie tak zistíte sami, že krásne zjednotí vlasy a zvýši ich kvalitu. Ďalšia výhoda je skvelá hydratácia, výživa vlasov. Po dlhšom používaní sa prejavuje aj lepšie a jednoduchšie rozčesávanie vlasov. Za výhodu považujem aj to, že šampón podporuje objem vlasov. 


Ak túžite po krásnej vôni vlasov aj po umytí tento šampón vám to zabezpečí. Krásna, jemná a veľmi príjemná vôňa je ešte dlho po umytí vlasov. Nedráždi pokožku, je jemný a mimoriadne rýchlo sa dostaví efekt väčšieho objemu vlasov. Po používaní cítite lepšie rozčesávanie vlasov. Vlasy zostávajú jemné, vyživené, voňavé a viditeľne zdravšie. Toto všetko sú za mňa výhody produktu. Ak máte suché a zničené vlasy, tak siahnite jednoznačne po tomto produkte, mohol by sa vám totiž hodiť. A ak ho spojíte s kondicionérom v tejto rade vytvoríte dokonalé kombo pre vlasy. 

Posilňujúci kondicionér na vlasy s keratínom ZIAJA GOAT S MILK je v cene za 2 eura a v množstve 200 ml mimoriadne prijateľný. Kondicionér je určený na poškodené a lámavé vlasy. S výťažkom kozieho mlieka sa postará o ich hebkosť, jemnosť, lesk a jednoduché rozčesávanie. Nestará sa len o vlasy, ale najmä o pokožku vlasov, čo ocenia najmä tí, ktorí potrebujú zregenerovať. Podľa zloženia - proteíny, organické kyseliny, vitamíny A a D ... Je to mimoriadne dobré pre vlasy. 

Aplikácia je jednoduchá. Treba naniesť trochu na mokré vlasy, ktoré sú už umyté. Nechať pôsobiť 5 minút a starostlivo opláchnuť. Kondicionér by sa mohol hodiť pokiaľ chcete zregenerovať poškodené, hrubé a suché vlasy. Je veľmi dobrý na rozlámané končeky vlasov, nezaťažuje ich a veľmi dobre pôsobí na rozčesávanie. 




ZIAJA INTIMATE CREAMY WASH WITH LACTIC ACID je ochranné mydlo pre ženy na intímnu hygienu. Tento produkt je obohatený o kyselinu mliečnu, udržuje prirodzené pH a chráni prirodzenú bakteriálnu flóru. Dodáva pocit sviežosti a čistoty, ponúka antibakteriálne účinky. 

Obrovskou výhodou je, že nepoužíva žiadne mydlové zložky, parabény či farbivá. Jemná biela konzistencia sa aplikuje veľmi jednoducho na fľaši je aplikátor v podobe pumpičky,  čo je skvelé. Konzistencia je presne táka akú človek očakáva - jemná, prijemná, hebká na dotyk. Čo vás milo prekvapí je príjemná jemná a nenásilná vôňa. Za cenu cca 2,50 eur a množstvo 500 ml, opäť značka len potvrdila pomer kvality a ceny.  




Šampón s levanduľou na mastné vlasy ZIAJA LAVANDER, je ďalší skvelý šampón tejto značky. Určený je najmä tým, ktorí majú problém s mastnými vlasmi. 500 ml za cca 2 eura je opäť skvelý pomer ceny a kvality. Tento šampón vám vydrží pri bežnom používaní naozaj dosť dlho. Je to zároveň najpredávanejší produkt, prírodný a dokonca je vo verzií vegan. 

Šampón má príjemnú vôňu, ktorá sa na vlasoch udrží a prevonia aj celú kúpeľňu pri použití. Konzistencia je príjemná, bezfarebná jemná textúra sa dokonale vmasíruje do pokožky hlavy aj vlasov. Je príjemný a pri aplikácií vytvára množstvo peny vo vlasoch. Vlasy zjednotí a pomáha im odstrániť ich prebytočný maz. Vôňa je príjemná, no vo vlasoch nevydrží tak dlho ako pri iných prípravkoch tejto značky.  Aplikácia je jednoduchá -  naniesť na mokré vlasy a vmasírovať do vlasov. Týmto šampónom nič nepokazíte, ale ani vás neohúri. Pre mastné vlasy je však výhrou. 


CHETE ROZMAZNÁVAŤ? DÁM VÁM 1 TIP!


 Ak chcete svoju pokožku pri sprchovaní alebo pri kúpeli rozmaznávať toto je to najlepšie od tejto značky - ZIAJA CASHMERE CREAMY SHOWER SOAP je krémové sprchové mydlo s kašmírovými proteínmi pre telo. Sprchovací gél v cene cca 2,50 eur za 500 ml zase raz potvrdil pomer ceny a kvality, ktorá je skvelá. 

Tento produkt zachováva pokožku čistú, jemnú, hodvábnu a príjemnú na dotyk, je pružná a kvetinami prevoňaná po celom tele. Prekrásna vôňa dokonalej zmesi príjemne rozmazná vašu pokožku po celom tele. Pri pravidelnom a častom používaní nenastane efekt vysušenia ani pocit "opozerania". Tento produkt, by sa mohol hodiť tým, ktorých trápi suchá, šupinatá pokožka. Mierna nevýhoda tohto produktu je samotná aplikácia, na fľaši by sa podľa mňa hodila pumpička pre pohodlnejšiu aplikáciu, ale to je asi jediná nevýhoda produktu. 


Verím, že som vám dala niekoľko tipov alebo rozšírila vaše obzory. A možno ste už mnohé produkty poznali. Ak áno, napíšte mi vaše skúsenosti. Za mňa táto značka mojim súkromným veľkým testom prešla a určite budem od nej produkty používať aj naďalej. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára