F Dve strany jedného produktu? Matné rúže sú späť a dokonalá paletka pre princezné - ŽIVOT PODĽA SEBA

Dve strany jedného produktu? Matné rúže sú späť a dokonalá paletka pre princezné

 




Poďme sa pozrieť opäť čo ponúka internetový obchod elnino.sk Tentokrát som zvolila jednu univerzálnu paletku a môj obľúbený doplnok - rúž. A teda nie len jeden. V tomto článku vám chcem ukázať ich využitie a teda bude rozhodne naplno. Prečo? Veď každý sa maľuje na rôzne príležitosti. Áno, to je síce pravda. No ja som spravila líčenie na dve úplne rozdielne situácie. Strašidelný Halloween a princeznovská Stužková. Tak poďme teda na to!  


Začnime pri tej najkrajšej stredoškolskej povinnosti a to je stužková. Na túto akciu sa teší každý študent a prezradím vám, že aj učitelia. A teda aj ja. Krásne, decentné šaty a slávnostný look nádherne doplní dokonalé líčenie. Áno, nie som na to odborník a drobné "chybičky krásy" tam môžu byť. Ale zase kto z nás je dokonalý? Na každom z nás sa niečo nájde. 

PALETKA OČNÝCH TIEŇOV PRE PRINCEZNÉ? 


Vďaka paletke očných tieňov od MAKEUP REVOLUTION LONDON FOREVER FLAWLESS sa vaše oči k tejto dokonalosti môžu priblížiť. Táto paletka vás upúta nie len svojimi farbami, ale aj na z vonku svojim obalom. Táto paletka je skvelá aj pre začiatočníkov. Tiene naozaj dlho vydržia na očiach. Trblietky sú podľa mňa krásne. Veľmi dobre sa "blendujú" farby. 

Samotná paletka ponúka spleť výrazných farieb, matné odtiene i trblietkové. Dostatočne pigmentované. Nie sú skoro vôbec prašivé. Je to jednoducho krásne farebná paletka, táto značka jednoducho nesklame. Paletiek majú viacero, ale táto konkrétna v odtieni - HYDRA DOLPHIN v množstve 19,8 g za cenu necelých 11 eur je tá, ktorú som vyskúšala aj ja a môže byť pre niekoho dosť drahá. Toto je aj jej hádam jediné mínusko. Ale za mňa je tá cena primeraná, keďže tam je veľa odtieňov a môžete mať iba túto paletku, netreba moc inú.

Množstvo je za mňa skvelé, keďže túto paletku je snáď nemožno minúť. Výborne sa tiene nanášajú štetcom, ale i prstom (tie trblietavé idú lepšie prstom, čo je klasika alebo na mokro) a aplikácia je pomerne štandardná a pre niekoho kto si tiene maľuje bežne je to bezproblémové. Myslím, že aj pre začiatočníka je táto paletka skvelá voľba.  Ako výhodu považujem široké spektrum farieb, glitre a ich kvalita je výborná, veľmi skladná paletka, pekná aj navonok, veľkostne tak akurát do ruky a samozrejme kvalita tieňov je skvelá. Priam nemožno nájsť nevýhodu, možno naozaj len tá cena. 

Hodiť by sa mohla každej žene, ktorá chce svoj makeup doviesť do dokonalosti. Ideálna na nejakú špeciálnu životnú udalosť, ale i na bežné líčenie. 

V paletke nájdete aj hnedé odtiene, ktoré môžete využiť aj na denné líčenie. Máte tam aj tmavší hnedý tieň do záhybu oka a niekoľko svetlejších tieňov pre prípravu očného viečka. Okrem toho sú tam teda spomínané farebné trblietkové tiene, ktoré takmer neprášia, no treba rátať s miernym opadávaním. Tiene sú krásne pigmentované. Vhodne aj pre začiatočníka, ktorý začína s farebnými tieňmi. Dobre sa strácajú a krásne k sebe ladia. Pre pokročilých toto nebude asi voľba, keďže na trhu je veľmi veľa kvalitnejších, väčších paletiek. Ale my sme začiatočníci a nám postačila. Paletka obsahuje aj zrkadlo, ktoré poslúži aj pri líčení. 


Výsledok posúďte sami :) 

         

                                




SÚ MATNÉ RÚŽE SPÄŤ? 


Rúž je pre mňa nádherným doplnkom ženy. Krásne vie zvýrazniť pery, vyšperkovať outfit. A doladiť celý mejkap. Proste skvelá bodka na záver. Rúžov mám veľa a mnoho som vyskúšala a posunula ďalej. Pri týchto rúžoch MATTE BOMB od značky Makeup Revolution som bola milo prekvapená najmä ich výdržou a dokonalým vzhľadom narúžovaných pier. 

A to nie je všetko. Jedna sa totiž o tekuté rúže so zmatňujúcim efektom. Majú naozaj dobré farebné krytie a dlhotrvajúci účinok. Ich krémové matné zloženie krásne vynikne na perách, ktoré sa stanú neodolateľné voči bozku, vyblednutiu, rozmazaniu. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá. Pomocou aplikátora, ktorý je mäkký a dokonale sa prispôsobuje pri nanášaní vaším perá. Ste pripravená hneď. Netreba aplikáciu opakovať, naniesť stačí naozaj málo rúžu. Tekuté rúže na pery od MAKEUP REVOLUTION MATTE BOMB v rôznych farebných odtieňov si jednoducho zamilujete. 

Ja som zvolila pre mňa bežné tieto tri odtiene a cena je prijateľná, kus za necelých 6 eur, v množstve 4,6ml. Pri výdrží rúžu, pigmentácií a dokonalom krytí je cena v poriadku. Rúže veľmi rýchlo zaschnú, čo je výhoda. Po niekoľkých hodinách môžu ale pôsobiť pery už vysušene, čo síce nie je cítiť ale len vidieť, ďalšia vrstva to vylepší, ale považujem to za nevýhodu. 

Ja som rúž používala nejakú dobu denne, aj po viacerých dotretiach tento rúž vydržal pomerne dlho. A keďže pri aplikácií je hrdlo rúžu uzatvorenejšie tak neprepúšťa vzduch a tým pádom sa rúž nevysušuje. Tyčinka s aplikátorom mimoriadne uľahčuje aj samotnú aplikáciu, tá je jednoduchá a mimoriadne ľahká. Nevýhodou by pre niekoho mohla byť aj samotná pigmentácia, ktorá je podľa mňa dosť silná, no na druhej strane nemusíte viackrát pretierať aplikátorom pery pri nanášaní rúžu. 

Ja som konkrétne skúšala odtiene - BURGUNDY STAR jedná sa o krásny odtieň ružovej v pomerne silnej farbe, LURE RED výrazne červený rúž, proste štýl bohyne, NUDE MAGNET je jemný naturálny look pier.

S týmito rúžmi som osobne bola veľmi spokojná. Krásne formujú pery, dostatočne farbia, sú pomerne rýchlo schnúce a mimoriadne jednoducho sa aplikujú. Za mňa sú skvelý produktom. Mierna nespokojnosť môže nastať u človeka, ktorý je zvyknutý na pohodlný rúž v tyčinke, toto môže niekto brať ako nevýhodu. 

Myslím, že vďaka týmto rúžom som dokonale podčiarkla aj môj Halloweenský makeup. Inak práve v tomto období som si uvedomila, že naozaj sa na veci dá pozrieť z viacerých uhľov pohľadu a hlavne, že veci môžu vyzerať aj inak. A je len na nás čo budeme preferovať alebo komu dáme priestor vyniknúť. 








Dokonalé líčenie alebo strašidelný makeup, kde sa vybláznite. Neviem, komu dáte prednosť vy? Každopádne tento článok ukázal dve strany jedného produktu. A ten výber je na nás. Verím, že som vás spolu s elnino.sk opäť raz v niečom inšpirovala. 


by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára