F TOP akcia roka :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

TOP akcia roka :)



Pred nedávnom som sa zúčastnila akcie City fest 2015 v Žiari nad Hronom. Príjemná atmosféra, veľa stánkov, bohatý kultúrny program :) I keď mne tam chýbalo trošku zastúpenie interpretov hip-hopu :) 

Celkovo ale hodnotím túto akciu kladne, užila som si to naplno :) Celý deň boli strašné horúčavy. Čo ale organizátori vyriešili :) Hasiči s vodou boli priam vykúpením :)


Počas celej tejto akcie som aj natáčala a spravila som pre Vás video taký menší mini vlog :) Kde som sa snažila zmapovať celú akciu :) Vzniklo viacero pekný záberov. Ak máte chuť tak kuknite :)




Dúfam, že som Vás pozretím videa vtiahla do festivalovej atmosféry :)


Ak by som to mala stručne zhrnúť: Veľa stánkov zo širokým výberom jedla a pitia :) Pre detí kopa nafukovacích atrakcií a na začiatku festivalu aj kultúrny program :)






Postupne festival gradoval. Prichádzali ľudia a v programe sme tiež "pritvrdili" :) Ja som sa tešila na vystúpenie speváka Adama Ďuricu, hercov zo seriálu Búrlivé víno - Milo Kráľ, Barbora Švidraňová. 









Hasiči v tom pekelnom teple boli asi najviac :) Spolu so sestrou  sme si celý festival City fest v Žiari nad Hronom užili na maximum :)




V druhej polke festivalu, bol program úplne TOP :) Postupne sa stmievalo a horúčavy aspoň trochu ustávali :) A hlavne vystúpenia na stage boli fakt super :) Mohli ste vidieť napr. Vidiek - Janko Kuric, speváčka Jana Kirschner. Na jej koncerte som bola prvýkrát a poviem Vám bola fakt dobra :) Ďalší v programe Zuzana Smatanová, ktorá je klasicky perfektná a na záver bol koncert INEKAFE. Moja top kapela na Slovenku. Na ktorú som celý deň čakala. Super bodka na záver celého dňa.



Na záver by som povedala len toľko: Super akcia :) Oplatí sa ju zažiť. Určite na City fest na budúci rok choďte. 

S láskou, Vaša
ViErKa 16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára