F Christmas market Incheba Expo Bratislava Slovakia #2 - ŽIVOT PODĽA SEBA

Christmas market Incheba Expo Bratislava Slovakia #2


V rámci tour de vianočné trhy v Bratislave som navštívila aj tie v Inchebe  :) Prvý a zásadný rozdiel je ten,  že trhy resp. ich väčšia časť je vo vnútri. Takže v pohodlí sucha a tepla si vychutnávate tie najrôznejšie stánky s vianočným tovarom. Vo vnútri fungujú aj šatne takže žiadna bunda v rukách :)


Veľkým obzvláštnením celých trhov je podľa mňa to že sa v rámci nich vytvoril projekt HIP HOP (ové) Vianoce :) a to beriem ako značné plus :) Môžete si podľa programu vychutnať rapperov, tanečníkov, zažiť workshopy, prednášky. Ja som bola pozrieť v nedeľu a stretla som rappera Strapa, youtuberov Exploited a Moma a Matúš. A niečo nové som sa naučila aj na prednáške o hiphop-e, kde som sa dozvedela čosi nové :)
 


Pre detí ale aj dospelých sú prichystané nafukovacie atrakcie :) Takže aspoň rodičia mali na chvíľku oddych :)


Na trhoch vládla typická vianočná atmosféra dopĺnená už typický hudbou :) stánky sú ozaj záujmavé a nájdete tam všehochuť :) a samozrejme aj typický vianočne veci ako medovníky, trubičky atď.



Veľmi pekné trhy s príjemnou atmosférou, ale musím povedať, že tým, že sú vo vnútri mi chýbali svetlá a výzdoba. Ako bola vianočná výzdoba, ale predsa pod holím nebom to má inú atmosféru :)))

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára