F Mega party s bloger Adulik Sun a rapper Majk Spirit :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Mega party s bloger Adulik Sun a rapper Majk Spirit :)


Takže priatelia ti čo ma sledujete už viete, že v lete som vydala článok a myslela som si, že práve to je ten top v tomto roku ale ... Omyl TOP 1 prišiel až teraz :) Priatelia uplynulý  víkend som zažila mega party s mojou sestrou blogerkou Aduliksun a rapperom Majkom Spiritom, práve teraz ho podporujem aj svojim blogom :) 


Brutálna šou, brutálny koncert ... Bola som už na niektorých jeho šoukách, ale toto je prosím pekne úplne iný odvar ... Zjavne chalan je šaman :))))
Takmer plná Reffinery Gallery v Bratislave zažila malé povstanie :))) Úžasná atmosféra, dav ľudí, ktorý sa zabával a pre mňa absolutný relax. Poviem vám mozog zostal vonku :)))



Majk Spirit dal všetky svoje najväčie hity :) myslím songy z predobdobia albumu Y :) Pár veci s čierneho albumu a potom to najlepšie celý biely album tak ako sa patrí.


Veľkú pravdu ma tento človek ... Neviem či poznáte jeho songy ale ja ho sledujem už nejaký ten rok a stále má čo ponúknuť ... ďakujem za reštart do života :)
No a priatelia tento zážitok som si musela aj natočiť a spravila som menší zostrih z koncertu a priznám sa vypadla mi baterka :) preto to nie je kompletné, ale beriem to tak, že aspoň som si koncert vychutnala plnými dúškami :))) A poriadne som to precítila. 



                                              
Dúfam, že sa Vám video a foto páči a aspoň trošku som Vám mohla priniesť tú úžasnú atmosféru :)

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára