F Sem do RAJA ... - ŽIVOT PODĽA SEBA

Sem do RAJA ...


Goodbye Holiday! Takto pekne a hlavne nie veľmi plánovane sme sa boli rozlúčiť z prázdninami :) Super trip, ktorý napriek všelijakému počasiu ku koncu prázdnin nám to vyšlo úžasne. A tento raj medzi horami bol perfektný.  Bazén Grand, wellness, masáž, oddych, pohoda,  krásne hotely, upravený park, hotel Baračka, teplá liečivá minerálna voda toto všetko a ešte viac nájdete na krásnom mieste v meste Trenčianske Teplice.


Teplá voda v bazéne Grand mi dala úplný relax a rôzne zážitkové masáže, vodné turbíny,  plávanie na šírku bazéna. Super zážitok. Pridávam pár záberov práve s tohoto prostredia. 



Na fotke je v pozadí hotel Krym a na fotke dole už hotel Pax. No a nesmiem zabudnúť na krásnu okolitú prírodu, ktorú vytvorila naša Zem. Na monumentálne hory sa pozerať z bazéna a vychutnávať si relax s vodnými bublinkovými lehatkami. . Z množstvá hotelov, penziónov, súkromných viliek si môžete vybrať pre Vás to najlepšie. Prístup autom je dobrý a dokonca až k samotnému hotelu, či k parku. V meste nájdete veľa krásnych pamiatok, oddychových zón, reštaurácii, barov, tu najlepšiu zmrzlinu na pešej zóne a hlavne legendárne kúpelne oplátky. Ja si dávam vždy nugátové :)  




No a takto sme si vychutnali riadny oddych a zábavu zároveň v bazéne a potom sme išli na prechádzku smerom do parku. Veľmi pekný, udržiavaný park kde sem-tam svieti slnko ale hlavne tam nájdete chládoček :) Na konci parku je krásne jazierko na ktorom sa môžete člnkovať, alebo len takto jednoducho ako ja pozorovať ryby a kŕmiť ich. 


Tiež si tu môžete zahrať tenis, golf, požičať bicykle alebo sa len tak parkom prejsť a na konci sa Vám vynorí tento pekný hotel na Baračke. 



Úžasne strávené posledné dni dovolenky. Ale ako ja hovorím ja si užívam celý rok a mám dovolenku stále :) Takže žiadny koniec len sem-tam sa budem musieť objaviť v robote. Keďže mám mnoho záujmov a plánov aj mimo práce, tak tu prácu neberiem až tak vážne. 
Krásne malé kúpele som si vychutnala ak mate možnosť tak sa choďte pozrieť. Samozrejme je tu veľa priestoru na zlepšenie ako vždy a všade. 


by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára