F I ❤ my life. #4 - ŽIVOT PODĽA SEBA

I ❤ my life. #4




Po dlhom, ale zároveň krátkom čase som sa rozhodla napísať ďalší článok z tejto kategórie. Viem, že sem vždy dávam niečo také aktuálne čo ma dostalo :) Tento týždeň som sa rozhodla zamerať na moju prácu ...  A teda som fotila a žila v škole :))) 
A tak hneď prvá fotka je papierová skladačka nášho mini dinoparku, ktorý sme si v klube vytvorili.




Žiaci spolu s triednou učiteľkou vytvorili strom priateľstva, utužili vzťahy a krásne podávali svoje odtlačky a zväčnili ich " navždy" 

A samozrejme začiatky sú ťažké, ale niekde sa predsa začať musí.  A tak malý krok pre niekoho, no pre mňa veľký krok pre ľudstvo :)  Veď predsa učíme sa písať, počítať a čítať ! 
Toto je niečo úplne iné, ako preberať so žiakmi druhého stupňa  chémiu :) Odrazu je to akési ľahké a Vy nechápete ako to preboha nemôžu vedieť veď je to prosté :) Viem sú malí a so všetkým začínajú ... 

Normálne môžem povedať, že tieto "detičky" resp. šikovní prváčikovia mňa osobne normálne nabíjajú energiou :))) 


A tak sme presne tu cvičili na písomku z matematiky :)  A celkom nám to išlo ...


Takýto krásny darček som dostala :) Totálne som to nečakala ... Presne tieto prekvapká mám najradšej :) Ďakujem ... 

No a okrem toho, že pracujem v klube, tak som aj učiteľka a veľmi intenzívne som sa venovala tomu čo milujem najviac na svete ( ale nie je tam ešte niečo čo/koho mám predsa len radšej ) 



Neviem si pomôcť ale prosto zóna oázy, oddychu a toho najlepšieho je podľa mňa zhmotnené presne v chémií. Veď to je tak strašne potrebný predmet, či na škole, alebo samotná veda pre život človeka :) Nechápem ako niekto môže odcudzovať niečo na základe čoho existuje a dokáže žiť :)))



Určite sa to stalo aj Vám, že prosto príde doba, obdobie, kedy sa Vám jednoducho až tak nechce a najradšej by ste toto obdobie preležali v posteli alebo len tak vo voľnom oblečku behali po dome a robili si svoje :))) Presne toto sa mi stalo ... asi došla na mňa únava, taká jesenná predsa sme v tomto pre mňa pochmúrnom období :) 

No a presne keď sa začnete už zamýšľať nad tým, či to má zmysel a aký vlastne, tak príde taký úúúúúúúúúúúúúžasný moment :))) Poviem Vám je radosť pracovať s mladou generáciou, ich pohľad na vec, smiech a zábava hádam zo všetkého vie človeka pekne obohatiť :))

Nedávno som so žiakmi v klube (teda s prvákmi) začala robiť chemické pokusy :) a rozhodla som sa, že to budem aplikovať častejšie a začnem mnoho jednoduchých chemických pokusov im predvádzať.








Ani som len netušila, že keď dám žiakom nakresliť "moje povolanie" kde mali žiaci nakresliť seba v staršom vydaní :) ocitnem sa za námetom JA ! Nič nie je krajšie keď zistíte, že inšpirujete :))) Ďakujem za tento krásny moment :) 



Možno ste na tom boli  v kine ? Ja som si nedávno tento obrázok stiahla do mobilu a keď sa nato pozriem tak hneď sa smejem a mám skvelú náladu :) a samozrejme v občasných chvíľkach sa vidím v tejto super herečke a veľmi dobre stvárnenej postave :)))

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára