F Christmas 2016 #xmas - ŽIVOT PODĽA SEBA

Christmas 2016 #xmas


Práve sa pozeráte na NÁŠ štedrovečerný stôl :) Toľko som si ho fotila, že nakoniec som nevedela vybrať vhodnú fotku :))) A tak som teda dala takúto "umeleckú" fotečku, ktorá sa mi podarila na námet mojej sestry :) 
Pred tým ako sme sadli k vianočnému stolu sme museli všetko vyzdobiť, pripraviť a podokupovať. Tento rok to bolo celé nejaké zvlášné.  Teraz to totiž vyšlo tak, že som domov prišla len jeden deň pred Vianocami. Tak som toho predvianočný deň mala celkom dosť :) Musela som poupratovať, vyzdobiť, pripraviť veci.... Ale viete čo "diamanty vznikajú pod tlakom " je to veľká pravda a mne sa podaril priam heroický výkon :) STIHLA SOM TO :)))








Po takomto akčnom dni si človek dopraje trochu relaxu. Ja som si dala varené vínko a príjemnú spoločnosť :) Veľmi rýchlo to celé zbehlo aj samotný Štedrý deň. Na začiatku sme pripravili koláčiky, dobroty, a hlavne šalát s rybou :) Také typické slovenské Vianoce. 




Už štandartne odoberáme zákusky, resp. koláčiky od domácej miestne cukrárky a sú fakt skvelé.  



Doobeda sme zabalili posledné darčeky a hor sa do posledných úprav. Nič extra prehnané na Vianoce nerobíme.  Veď toto je najmä o tom, aby sme sa stretli v zdravý a spolu pre stole. 








Na vianočnom stole u nás nemôže chýbať ovocie. Tento rok sme pili na prípitok Metaxu zo špeciálnej fľaše. Tú sme dali našej mame k narodeninám počas tohoto roka. 
No a keď sme sa najedli tak hor sa do darčekov.  No keď je človek menší vníma to nejako inak, ale aj v tomto veku si to vie človek užiť.  
Všetky darčeky mňa potešili :))) Niektoré z nich Vám ukážem. Štandartné vianočne darčeky ako kozmetiky, oblečenie a pyžamo fotiť nebudem :)))








Poviem Vám aj tak som sa najviac tešila z tohoto darovaného darčeku :) Bol to magický okamih, keď dáte niekomu niečo a vy ste pri tom celá od šťastia vzrušená :) Bol to darček od nás pre našich rodičov :) Foto plátno a náš nezabudnuteľný výlet vo Vysokých Tatrách :)



Okrem všetkých darčekov, ktoré má potešili ste ma potešili aj VY! A to tím najkrajším darčekom :) ĎAKUJEM za 25 odberateľov. Veľmi ste ma potešili :)))

Prežili sme krásne pokojné Vianoce. I keď teraz som trošku chorá :( čo sa mi vôbec nepáči... Počas -Vianoc som prvýkrát chorá a nie je to moc zavídeniahodné ...
Ale musím sa vyliečiť veď za chvíľku je tu SILVESTER :)


by ViErKa16

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Krásny článok :) tá výzdoba vyzerá skvelo :) prajem skoré uzdravenie a pozývam ťa do giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu ardnaxelaslife.blogspot.sk :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem pekne za komentár :) potešilo mňa to :)) a určite sa pozriem na tvoj blog :)

      Odstrániť