F Random CHRISTMAS HOLIDAY :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Random CHRISTMAS HOLIDAY :)


Tento článok je pravdepodobné posledný v TOMTO ROKU :) Keďže zajtra tu máme SILVESTER :) 
Po všetkých tých preležaných vianočných dňoch sme trošku vyšli do ulíc. No takto pekne po poriadku, ako viete VIANOCE boli úúúúúúúúúúúúžasné a pekne strávené v kruhu rodiny bez budíka a v pohode pri krbe s vianočnými koláčikmi a klasikou v telke :))) 
Keď vonku máme to čo sme mali, myslím to počasie raz teplo potom zima a nakoniec začalo snežiť (a práve na vianoce), tak trochu som prechladla. Tento fakt mi trošičku pomenil plány, ale to nevadí lebo aj tak som to dala :)))
A tak som už konečnéééééééééééééééé zdravá mohla vybehnúť von do prírody,  na naše hory, pozrieť krásy Slovenska :)))

Ale pekne po poriadku.  Na štedrý deň napadol sneh! Čo som hneď musela využiť :))) A pod vianočným stromčekom som si našla viacero prekvapení :) A to hneď jeden T.O.P. , ktorý využijem pri našom jarnom tripe. Ale zatiaľ pssssssssssst! 



Toto CD som veľmi chcela.  Tešila som sa aký album po dlhom čase vydajú :) Nie je to zlé, ale zase za top album roka ho nepovažujem aspoň pre mňa nie :/ I keď do auta je super :) Tak funny... 
A tak aj my sme si dali do auta a vyrazili na naše hory :) Brutálna sme krajina a máme toho doma strašne moc a mnohý o tom ani nevieme :)



Toto je špeciálny darček od špeciálneho človeka :) Ďakujem... 
Kufor sme nabalili a hor sa do hôr ...  
3 2 1 .... IDEME :))) 
Prvú zaťažkávajúcu skúšku ma kufor za sebou a prežil! :) Baliť sa na zimu je väčšia drina. 



V štýle týchto slov:  Buď si žiješ svoje sny alebo svoje strachy. Každý zomrie ale niekto ani nežil. Som zobrala život do svojich rúk a ako sa povie chytila som to za "pačesy" a začala... Nie že by som predtým nežila ja si viem užiť život. Ale keď sa Vám stanú isté veci beriete zrazu všetko inak.  
Chcem aby sa ostatní (nie len ja) tešili, že ŽIJEM. 


A takáto nádhera nás čakala :) Dobré ránko Slovensko! Máme to mi tu v tomto raji strašne krásne :) 
Drevenička ako lusk.  Krásna príroda a kopa snehu. Romantika ako pre dvoch :) Myslím, že fotky hovoria za VŠETKO! Som veľmi vďačná za svoj život :)





No a aby to nevyzeralo len tak, že tu mrzneme :) okrem poriadnej zimy a makačky pri krbe s drevom si vychutnáme na pár hodiniek aj wellnesik :) Bože ako ja milujem skĺbiť veci :) voda a hory = veľmi veľká silná láska :)


A ako trávite tieto voľné dni Vy? 
btw. už sa nesmierne teším na Silvestra... 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára