F Slovak rapper Majk Spirit concert in Refinery Gallery - ŽIVOT PODĽA SEBA

Slovak rapper Majk Spirit concert in Refinery Gallery


Tak a znovu som bola na tom isto mieste ako minulí rok.  Teda v Refinery Gallery, ale iba miesto bolo rovnaké. Ostatné bolo všetko inak a teraz nemyslím len to, že som o rok staršia :) Bola som tu s kamoškou a neskutočne sme sa zabavili.  Tento pánko znovu predviedol nezabudnuteľnú šouku :)
Pôvodne som si to chcela užiť ako sa povie bez techniky :) no nedalo mi to predsa dnes žijeme v dobe mobilov :) Minulý rok som točila celý koncert a video môžete vidieť na youtube. 





Tak sme sa pekne patrične na sobotu večer vyfintili :) a poďme nato... Keď sme prišli, tak sme si dali drink a chytili si fakt dobrý flek :) Následne sme si "odsledovali" postupne zaplnenie refinerky :) a vypočuli fakt dobrého dj Romana Zámožného :) On je pre mňa totálne TOPka :) Neskutočne to tam mixoval a super nás naladil na koncertné tempo. Samozrejme nemohol chýbať aj Hyperman Osťo. I keď tomuto človeku dajako nemôžem prísť na chuť. Jednoducho sa nemôžem pozerať, keď on rozpráva... Neviem čím to je a nechápem prečo si počas "svojej reči" stále zatváral oči ??? WTF :)




A keď sme si obsadili vhodný flek, tak môžeme začať :)
Príchod na pódium bol napínavý a priam vygradovaný :) Ohne, svetlá, zvuk rovná sa nenormálna šou :) 
Majk Spirit sa predstavil vo viacerých outfitoch a zahral svoje najlepšie hity nie len z albumu Y, ale aj Nový človek a svoje najlepšie single :) Tiež si strihol duet s Veronikou Strapkovou, ktorá vydala album Puzzle :) 
A samozrejme nemôže tu chýbať ani legendárna H16, ktorá dostala fakt veľký priestor na sebaprezentáciu -  teraz hovorím najmä o jednotlivých interpretoch Cigo a Otis, ktorý to vygradovali a zahrali nám najväčšie svoje hity :)











Samozrejme nemohla chýbať ani pieseň Počítaj s nami a mannequin challenge :) Myslím ale že fotky a video na youtube je dostatočným dôkazom tejto super akcie :) 
Na záver celej šou sme pokrstili novú knihu Majka Spirita :)
Zostrih koncertu je fakt nenormálne brutálny...



Toto video hovorí za všetko nabitých viac ako 21 minút :) Cítiť tu energiu. Video pre Vás a pre mňa krásna spomienka.  


Táto akcia sa pre mňa osobne určite zapíše medzi moje TOP 10 akcie roka :) 
Nenormálna atmosféra, kráááááásna šou, brutálne vygradované prekvapenia (okrem iného aj predstavenie nového klipu na pesničku sofistikovaný). 
Ďakujem za krásnu sobotu večer :)


by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára