F Projekt tohto LETA! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Projekt tohto LETA!


V živote si treba dávať ciele! Klíše. Typická veta, ktorú Vám povie hocikto. No ja sa s ňou riadim stále. Život si treba užiť. A ja sa chcem usmievať od ucha k uchu na smrteľnej posteli. Aj tak Vám život rozdáva karty a je len na Vás aký dobrý ste hráč :) No dosť bolo kecov a úvah.  Poďme k veci. 

Presne tou vetou, ktorou som začala článok sa riadim každú minútu svojho života. A aj pri tomto projekte leta. Leto = dovolenka, more, voda, oddych, hory, pláž, drinky... Hej aj ja som bola na dovče (kukni článok týždeň na seyseloch ). Ale toto leto sme si s rodinou dali aj ďalší cieľ.  A takto pekne sme si zamakali :))) Naukladali, naklepali a zfugovali sme 91 m2 dlažby :) 



Dlažbu sme klepkali pred garážou pred domom. Bola to riadna makačka :) Brala som to ako tréning na Spartana, na ktorého sa chystám  :) Ooooo - dostali zabrať nohy, ruky a celkovo cele telo. Popri tom samozrejme trebalo aj žiť a ešte som mala nadstavené aj tréningy boxu :) Človek ani nevie koľko toho zvládne, kým nezačne :) Parááááááda. 

Celý priebeh tvorby našej dlažby ste mohli sledovať na instagrame :) 


No a tak keď je už všetko hotovééééééé. Tak sme to aj patrične oslávili :) Buchli sme zlaté konfety a pripili si šampanským :) 






Tak teda NA ZDRAVIE milá dlažba! Nech sa ti darí :))) 




Ďakujem život! Aj za takúto skúsenosť :) supeeeeeeeer. Strašne sa z toho teším :) Manuálna práca ma niečo do seba :) Inak dlažba je na Slovensku novinka a majú ju k odberu na objednávku napr. v Orve alebo Obi :))) Multifunkčná pretože vzor si môžete urobiť aký chcete Vy :) a hlavne je z nej len minimálni odpad.

Znie to ako reklama?! Ale nie je. Verte mi. 
Tak na zdravie a hor sa do VYSOKÝCH TATIER! 
by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára